Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ki melyik háztartásigép...

Ki melyik háztartásigép márkát ajánlja?

Figyelt kérdés

Ki milyen márkára esküszik, kinek mi vált be és milyen fajta háztartási gép. Illetve ki milyet nem ajánl vagy nem vált be?

Várom tapasztalatokat tippeket.

2018. márc. 2. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Samsung!

A mikrónk, a TV-nk, a telefonunk, a leptopunk, a tabletünk, a monitorunk, egyszóval minden! :D

Nem kellett még Hál'Istennek a márkában csalódnunk.

2018. márc. 2. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Bosch, AEG
2018. márc. 2. 21:22
 3/5 Maxitabi ***** válasza:
82%

Miele.

Tartós, kiváló minőségű, hosszú távra tervezve. Viszont a felső árszegmens... (porszívó,mosógép). Az elképzelés a minimum 13-15 évi használat volt, és hogy ne kelljen szervízhez futkosni,megbízható legyen. Eddig még bírja...

2018. márc. 2. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Miele piszok drága, szerintem nem ér annyit. Inkább veszek 5 évente 100 ezerért mint Miele-t 500 ezerért
2018. márc. 3. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

LG, Bosch.

A Bosch gépek újak, tehát nem tudom, mennyire strapabíró, de halkak, "okosak", kényelmesen használhatóak. Aprító, kézi habverő/botmixer, kombinált hűtő (nem no-frost).

LG-ből meg egy lassan 12 éves mosógép van. Nagyon okos, okosabb, mint én. :D Aránylag halk, szobából szinte csak az utolsó centrifugálást hallani, ami teregetni hív (pl épp most). :D

Változatosak nagyon a programjai és úgy vettem észre, nagyon kíméli a ruhákat.

Ja, ez még ékszíjas.

A Hausmeister nem szimpatikus. Az a mikró már elmúlt 12 éves, tehát strapabíró, cserében mindig nagyon gyenge volt!!!

A tűzhely mindig Zanussi volt. Az előző gázsütője hihetetlen pocsék volt, de a mostani villanysütője is lehetne jobb. A piskóta tetejét megszárítja mire az alja is jó, csak alsó módban pedig odaégeti az alját. Csak alsó és légkeverés mód meg pl nincs benne, pedig beállítás kérdése lenne, az "infrastruktúra" adott.

Szóval a Bosch-ról és az LG-ről vagyok jó véleménnyel ez alapján a nem reprezentatív saját felmérés alapján. :D

2018. márc. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!