A villanysütőm miért veri le a biztosítékot, mi lehet a baja?
Előszőr sütés közben akkor verte le a biztosítékot, mikor elérte a sütési hőmérsékletet, és nem melegített tovább. Aztán ha magasabb hőmérsékletre tekertem mint ahány fok volt bent. Most meg már kihűlt, most a programválasztó kapcsoló tekergetésénél csapja le a biztosítékot.
Villanyszerelő vagy háztartásigép szerelő kell?
Háztartásigép...méghozzá márkaszervizes.
Próbáld meg kiguglizni,pl: <Indesit villanytűzhely javítás Pécs>...hogy mit dob a gép.
Egy márkaszervizes ismeri a tipushibákat,tudja,hova kell nyúlni,és ha esetleg kell kapcsoló,annak az árát is tudja fejből.
Villanyszerelőt kell hívni.
Szerintem nem a sütővel van a baj. Ha sütő zárlatos, akkor a zárlat keletkezésekor pukkanó hang hallatszik. Legtöbbször a vezetékek vannak alul méretezve, vagy egy kötés ment tönkre. Az automata biztosíték is elöregedhetett. Én az utóbbira gyanakodnék. Bővebb információ a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!