Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 évesen két gyerekkel? Vagy...

20 évesen két gyerekkel? Vagy jobb a nagyobb korkülönbség?

Figyelt kérdés

18 évesen lettem anyuka (nem, nem így terveztük, de egy percig sem bánom).

A kislányunk most kezdte a bölcsit, egyelőre heti 3 nap jár, délig.

Minden időszak, korszak úgy érzem, hogy a kedvencem, de bevallom, hiányzik a babázós időszakunk... Férjem azt mondja, hogy ő akár már ma belevágna a babaprojektbe, nekem is szimpatikus a kis korkülönbség, de nem tudom, hogy a lányunk hogy fogadná, ha nem ő lenne az egyedüli gyerek a családban, nem őt ugrálná körül mindenki (mielőtt született, én voltam a legfiatalabb, így elég komoly rajongótábora van...:D).

Nem tudom, mennyire tudnám megosztani a figyelmemet, szeretetemet.

Mivel fiatal vagyok, 10 év múlva sem lenne későn a második gyerek, de félek, hogy akkor nem alakulna ki közöttük annyira szoros kapcsolat, hiszen mindig más életszakaszban lennének. Viszont egy 10-12 éves kiskamasz már nem igényelne úgy, mint egy 3-5 éves óvodás.

2023. szept. 23. 12:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező,hagyd.

Itt a gyakorin mindenki belelat mindenbe,tudják,hogy te egy élősködő vagy,aki a ferje pénzével villog,és ráadásul szar anya is mert lepasszolod a gyereket.

Hat megmondom,én mit nem adnék ha csak egy nap akár egy órára is valaki elvinne a másfél éves fiamat.(nincs bolcsi a közelben,sem magán sem semmilyen)ettől még senki nem lesz szaranya

Ezek mind a irigykedő anyák társasága.

Én nem vagyok gazdag,nem is biztos,hogy megtehetnem a magánbölcsizest.de ha te megteheted, akár a férjed pénzéből akár a tiedbol(ami eleve egy baromság mert együtt vagytok,és egy kapcsolatba nincs enyém tiéd dobalkozas)akkor vidd a bölcsibe,szíved joga megtenni

Én egyet kívánok neked:legyen csodás szép életed a ferjeddel és a gyereke(i)ddel.

2023. szept. 23. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
10# Tényleg rád férne,hogy egy két órát elvonulj pihenni gyerek nélkül,esetleg a férjeddel. Ordít rólad a frusztráció. Tudod 2 évesen a legtöbb gyerek bölcsibe megy,mivel a szülők dolgoznak,felvilágosítalak. A kérdező írta azt is,részmunkaidőben dolgozik. Én esküszöm sajnálom az ilyen frusztrált kialvatlan anyákat,akikből itt jön ki a feszültség.
2023. szept. 23. 21:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Szegénynek arra nem futja, csak a pirosat nyomkodja, mert mi az, hogy senki nem ért vele egyet… Szánalmas. 🙃🥲
2023. szept. 23. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:

14,15 a valaszaid jelentve.

Megkeseredett venasszony,vagy megkeseredett fiatal aki a kutyának sem kell.

2023. szept. 24. 09:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Rossz belegondolni, hogy aki az interneten ilyen, a valóéletben micsoda frusztrációkkal küszködhet, mit adhat át otthon a gyerekének, gyerekeinek.
2023. szept. 24. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!