Mit gondolsz a tejfakasztó buliról?
Most Puskás Peti miatt jutott eszembe, hogy anno mikor született a gyerekünk engem bosszantott, hogy a férjem bulizik miközben itthon azért lett volna tennivaló mielőtt haza hoztuk a kicsit, plusz másnap délután esett be hozzánk, mert alig tudta magát összeszedni. Most mindenkinél azt látom, hogy Puskás Petinek adnak igazat, de akkor én mindenkitől megkaptam, még a saját anyukámtól is, hogy házi sárkány vagyok, sajnálom a férjemtől a szórakozást stb. Szerintem ez egy abszolút felesleges "hagyomány" ahogy a legénybúcsú is, én nem tartottam pl.babaváró bulit sem, pedig azért az egészen más jellegű, mint egy tejfakasztó. Az igaz, hogy este úgy sem lehetett bent velünk, de másnap reggel jól esett volna, ha ott van és nem kell még érte is aggódnom, hogy mit kezd magával egyedül otthon totál másnaposan. Egyébként jó apa a férjem, de ez azóta is egy szálka bennem, hogy miért volt rá szükség miközben velünk is lehetett volna.
Neked mi erről a véleményed? Más is örült volna, ha a férje azt mondja neki fontosabb a piálásnál, hogy a kicsivel legyen minél többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!