Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a tejfakasztó...

Mit gondolsz a tejfakasztó buliról?

Figyelt kérdés

Most Puskás Peti miatt jutott eszembe, hogy anno mikor született a gyerekünk engem bosszantott, hogy a férjem bulizik miközben itthon azért lett volna tennivaló mielőtt haza hoztuk a kicsit, plusz másnap délután esett be hozzánk, mert alig tudta magát összeszedni. Most mindenkinél azt látom, hogy Puskás Petinek adnak igazat, de akkor én mindenkitől megkaptam, még a saját anyukámtól is, hogy házi sárkány vagyok, sajnálom a férjemtől a szórakozást stb. Szerintem ez egy abszolút felesleges "hagyomány" ahogy a legénybúcsú is, én nem tartottam pl.babaváró bulit sem, pedig azért az egészen más jellegű, mint egy tejfakasztó. Az igaz, hogy este úgy sem lehetett bent velünk, de másnap reggel jól esett volna, ha ott van és nem kell még érte is aggódnom, hogy mit kezd magával egyedül otthon totál másnaposan. Egyébként jó apa a férjem, de ez azóta is egy szálka bennem, hogy miért volt rá szükség miközben velünk is lehetett volna.

Neked mi erről a véleményed? Más is örült volna, ha a férje azt mondja neki fontosabb a piálásnál, hogy a kicsivel legyen minél többet?

2023. szept. 22. 13:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
De náluk a legénybúcsúra se volt szokás táncost/prostit hívni, aki lepippantja az egész társaságot. És sajnos tudom, hogy a nagy átlag nem ez.
2023. szept. 22. 15:34
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen tejfakasztó, császár után voltam még a kórházba és koccintottak a született gyerek egészségére. Szomszédok akikkel jó a viszony és egy két barát.Semmi extrém nem történt, látogatási időben ugyanúgy ott volt és nem rúgott be.Simán elbeszélgettek meg ittak egy-két pohár bort az azért nem egy olyan dolog ami miatt ki kellett volna akadnom. Páromra ez rá is fért, mert az utolsó hónapban már nagyon parázott mindenféle miatt, hogy beteg lesz a babánk vagy ilyesmi.
2023. szept. 22. 15:44
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem akartam idekeverni,meg ide így leírni,de amúgy igen.Most nősül a férjem 25 éves kollégája,és konkrét terv van,hogy rázzák le a menyasszony öccsét majd,mert utána jönnek a lányok.Ez halál komoly.Rendesen meg van szervezve,és nem is titok,együtt válogatták ki a haverok őket rosszlámyokról.Hányinger.Tejfakasztón meg mondom,pár órán belül senki nem is tudta hol van pontosan.Volt 5 ilyen a környezetünkben.Egyik esetben jelentős anyagi kárt is okoztak a barátok az új házban.Hát ilyenre nem lenne szükségem köszi.
2023. szept. 22. 15:45
 24/41 anonim ***** válasza:
31%
Sokan teljesen lenézik a férjeiket. Hát ilyen nők mellett tényleg stresszes lehet a férfinek is a babavárás. A legtöbbeknek egyszerűen fáj, hogy nélkülük jól érzi magát a férj, ők meg nem bulikázhatnak. Hát akkor nem kell szülni, ez ilyen.
2023. szept. 22. 15:55
 25/41 anonim ***** válasza:
72%
24 te miről beszélsz?Mi,akik így gondolkodunk,olyanhoz mentünk férjhez,aki szintén így gondolkodik.Ők nem csináltak tejfakasztót,mert nem volt ilyen lerészegedős,okádós bulira szükségüg nekik sem.Az,hogy koccintottak este,az nem buli,meg nem tejfakasztó.Mondjuk az enyém alkoholt se ivott,mert tudta,hogy ha jönni kell hozzám, akkor nem fog tudni vezetni.Utána meg ott voltak neki a kicsik,ha ő vigyáz rájuk, akkor evidens,hogy nem iszik.Ahogy én sem,mert ha valami történik nem tudom elvinni sehova.Ilyen egyszerű ez.Akárhogy kapálóztók,ez a tejfakasztó,csak ürügy az ivásra.Felnőtt embernek nem célja lerészegedni felénk.N is tudom értelmezni ezt.
2023. szept. 22. 16:02
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

24

Sokuknak azzal van inkabb problemaja, hogy a ferj nem tudja hogy meddig mehet el, ez pedig KOLCSONOS tiszteletrol szol. Ameddig nem talaj reszeg a friss apa, addig semmi problema nincs a tejfakasztoval. Tartson annyi merteket, ha hirtelen jon egy hivas be tud meg ulni egy taxiba anelkul, hogy szethanyna az ulest. Forditott esetben en sem tudnam magamat talajreszegre inni, ha tudom, hogy a parom bent fekszik a korhazban ahol barmi lehet. Mertekkel is lehet bulizni.

2023. szept. 22. 16:06
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Engem peldaul a korhazi idoszak alatt tartott tejfakaszton felhivtak a fiuk videohivasban es elszavaltak egy akkor kozosen irt verset (nyilvan kelloen spicces allapotban) arrol, hogy milyen szuper vagyok es eros hogy megszultem egy gyereket, es milyen jo anya leszek, stb.

En meg a hormonsokktol egyszerre bogtem es rohogtem, szegeny ejszakas nover nem tudta mi bajom van. Vannak ilyen baratok is, de nalunk a ferjem tarsasaga nem valik el elesen az en tarsasagomtol.

2023. szept. 22. 16:09
 28/41 anonim válasza:
93%

25-ös,

Azt írod hogy a tejfakasztó az csak lerészegedős okádós buli lehet, meghogy ha koccintanak és normálisan beszélgetnek az nem buli...

Elég furcsán ítéled meg ezt a kérdéskört, az én köreimben a bulik családi események barátokkal kiegészítve ahol előkerül az alkohol, de nem azon van a fő hangsúly. Sokkal inkább a társaságon.

2023. szept. 22. 16:11
 29/41 anonim ***** válasza:
80%

Lányom születésekor férjem kulturáltan iszogatott aposommal.kicsit berúgtak,de kit zavartak vele?senkit

Fiam születésekor a férjem a lányommal volt itthon,nem ivott semmit.nem is tudott kivel,mindenki elfoglalt volt,aposom pedig sajnos már elhunyt.

Akárhogyis,én nem tartottam bunkosagnak,hogy az első gyermeke születésekor kicsit ünnepelt

2023. szept. 22. 17:10
 30/41 anonim ***** válasza:
63%
28 a klasszikus tejfakasztóról beszéltem.Ezeknek a 99%-a nem olyan amilyennek te leírod.Nők általában nincsenek is meghívva,kanbuli az egész,és arra fogva,hogy a gyereket ünneplik,lerészegednek.Ez a tejfakasztó.Az,ha a friss apa varátai,azoknak a párjai,a nagyszülők stb együtt koccintanak,az oké,de ez nem ilyen szokott lenni.Kizárólag az apuka barátai barátnők,családtagok nélkül,ez a klasszik felállás általában.
2023. szept. 22. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!