Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit csináltok, míg a...

Anyukák! Mit csináltok, míg a gyerek oviba?

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van. Középsős az egyik, 2 éves a másik

Tavaly a nagy csak délig volt. Igy délelött gyors összetakarítotram, megfőztem, addig a kicsi elmolyolt, delbe pedig indultunk érte.

Mostmár idén ottalvós, egyenlőre 3ra megyünk érte.

A délelöttelejében megfőzök, rend is van. A kicsi is elvan.

Aztán fél3ig megy a malmozás. Egyszerűen nem találom a helyem. Úgy volt, a kicsi megy bölcsibe én meg dolgozni, de a bőlcsi csúszik, kb még 1 hónapig itthon lesz velem a kicsi.

Ti mit csináltok amig oviban van a gyerek?

Pl Filmezni, olvasni valahogy nem megy. Nem tudok rá koncentrálni. Az jár a fejemben, hogy a gyereket "lepasszoltam" (oké, a kicsi itt van) , férjem is dolgozik látástól vakulásig, én meg csak logatom a lábam

2023. szept. 19. 11:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Összegezve:

Aki mer unatkozni gyerek mellett, az nem anyának való.

Ha a gyerek elvan, akkor is tukmáljam rá magam, mert kell a minősegi idő, hiába mondja, hogy "mennyél", akkor is játszak vele.

Takaritsak egész nap, mert anya vagyok.

Tanuljak valamit, mikot elmondtam, kb 1 hónapig tart ez az állapot.

Ja és panaszkodni ne merjek, mert az mártírkodás.

Értem

18! Köszi a tippeket. Régen mennyit simseztem, te jó ég. Lehet előveszem.

2023. szept. 19. 13:55
 22/31 anonim ***** válasza:
18# Na azzal én is, házakat építettem benne. :D Most sajnos nincs időm,ami van azt a német tanfolyamra fordítom,de ha lesz tuti előveszem újra. Sajnos egyszerre csak egy dolog megy. Kérdező én például családfázok hobbiként,de most már hetek óta oda se jutok,mert minden nem megy,de majd azt is egyzer folytatom. Kár hogy sütni nem szeretsz, tortákat szoktam például. Gitározni is szeretek, olvasni(még most is van,hogy hajnalig olvasok), török sorozatokat nézni(órákon át bírnám), nyelveket tanulni. Rengeteg mindent csinálok/csinálnék,ha lenne időm rá. Vagy menjetek kirándulni a 2 évessel esetleg. Nincs hobbid egyébként?
2023. szept. 19. 14:00
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Pl Filmezni, olvasni valahogy nem megy. Nem tudok rá koncentrálni. Az jár a fejemben, hogy a gyereket "lepasszoltam" (oké, a kicsi itt van) , férjem is dolgozik látástól vakulásig, én meg csak logatom a lábam"

Nyilvánvalóan erre a mondatra reagált a többség a takaritassal, hiszen ez azt jelenti, lelkiismeret furdalasod van, amiért te csak logatod a lábad. Ha az olvasas meg a filmnezes nem megy a Sims se fog

2023. szept. 19. 14:02
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

"Aki mer unatkozni gyerek mellett, az nem anyának való."

Na ilyet aztán senki nem mondott.

Csak annyira szuper életed van, hogy jódolgodban h.lyeségeken problémázol.

Azért mert másnak a gyereke 5 percre nem ül meg és a haja égnek áll már délre, az nem a te problémád, csak lásd meg h amit te itt felvázolsz az minden csak nem probléma.

A fene nagy jódolgod úgy adod elő, mintha mindennapi gond lenne, hogy egy anyukának annyira jól elvan a kicsinye, hogy halálra unja magát.

Te a szerencsés 1% vagy, akivel konkrétan bárki cserélne és hálásan összetenné a kezét.

Te meg itt nyökögsz h mennyire rossz.

Tudom, hogy mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb, de azért na...

2023. szept. 19. 15:30
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Plusz ne akarjunk már felborulni EGY HÓNAPNYI unatkozástól, hát na.
2023. szept. 19. 15:44
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Menj el melózni 4-6 órában, ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni.
2023. szept. 19. 16:32
 27/31 anonim ***** válasza:
28%
Férjem is dolgozik látástól vakulásig, én meg csak logatom a lábam - mondjuk ebben igazad van. ;) ha elmehetnél melózni.
2023. szept. 19. 16:33
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

Kapcsolatépítés? Nekem az mindig az utolsó dolog. Keresztrejtvényfejtés? Én azt nagyon szerettem.

De a sims se rossz, ha több időm lesz én is előveszem. Mondjuk szerintem a 2 jobb, mint a 4. A sims 2 egy stratégiai játékként inkább a sims 4 meg olyan, mintha babáznál.

2023. szept. 19. 17:14
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nekem nem voltak ilyen lyukas óráim de tanultam végig míg itthon voltam vele. Egy képzés, egy emelt érettségi és kezdtem az egyetemet. Ha lustább típus lennék, akkor pedig sorozatokat néznék és olvasnék.
2023. szept. 19. 18:43
 30/31 anonim ***** válasza:

28-as

Wickedwhims mod a sims 4-re és máris nem olyan lesz, mintha "babáznál".

2023. szept. 19. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!