Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi kell még ezeken kívül?

Mi kell még ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Ami eddig megvan:

Kiságy, matrac, 2 lepedő

Pelenkázó, pelenkázó matrac, 1db pelenkázó matrac huzat.

Hinta szék, baba hinta, pihenő szék, pelenkák, törlőkendő, kenőcs, ruhák, textil pelus (kb 15 db) előke

Szoptató párna, játékok, könyvek

Baba körömreszelő, párásító

Utazóágy, babaöböl,

Pelenka kuka

Hordozó kendő, autós ülés l, babakocsi, pólya

Cumisüvegek, külön mosogató szer, kefe

Amit nagy valószínűséggel ajándékba kapunk, vagy majd megvesszuk pár hét múlva: baba elsősegély doboz (hajkefe, orrszivo, lazmero gyógyszer adagoló stb)

Fürdőkád állvánnyal, törölköző, szennyes kosár, extra textil pelus, több ruha,

Cumisuveg szárító és sterilizáló,

Bébiőr

Nekem: melltartó betét, rendes betét, mellszívó, szoptatós melltartó

Van valami amit kihagytam és fontos lenne?

30hkm

2023. szept. 18. 21:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#20 fele ár alatt adom.Tudom mindenkinek minden ingyen kell.Nem meg gazdagodni akarok basszus,csak útban vannak.Mit csináljak vele?Már így is csomó mindent a szegényeknek adtam.De na,nem vagyok milliomos,se máltai szeretet szolgálat.Az uj babaruhákat nem fogom ingyen adni.Amkor várom amíg egy ismerős terhes lesz és neki adom.
2023. szept. 19. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!