Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi kell még ezeken kívül?

Mi kell még ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Ami eddig megvan:

Kiságy, matrac, 2 lepedő

Pelenkázó, pelenkázó matrac, 1db pelenkázó matrac huzat.

Hinta szék, baba hinta, pihenő szék, pelenkák, törlőkendő, kenőcs, ruhák, textil pelus (kb 15 db) előke

Szoptató párna, játékok, könyvek

Baba körömreszelő, párásító

Utazóágy, babaöböl,

Pelenka kuka

Hordozó kendő, autós ülés l, babakocsi, pólya

Cumisüvegek, külön mosogató szer, kefe

Amit nagy valószínűséggel ajándékba kapunk, vagy majd megvesszuk pár hét múlva: baba elsősegély doboz (hajkefe, orrszivo, lazmero gyógyszer adagoló stb)

Fürdőkád állvánnyal, törölköző, szennyes kosár, extra textil pelus, több ruha,

Cumisuveg szárító és sterilizáló,

Bébiőr

Nekem: melltartó betét, rendes betét, mellszívó, szoptatós melltartó

Van valami amit kihagytam és fontos lenne?

30hkm

2023. szept. 18. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Lehet felesleges lesz egy csomó minden, de ezt tényleg nem tudhatja előre. Nekünk első gyerekkel a babakocsi volt nettó pénzkidobás, csak és kizárólag hordozni lehetett, és imádta az adamo hintát, másnak meg ez felesleges... Szóval ami nem kell majd eladod.

Most második gyerekre készülve, amivel én máshogy készülök:

Be van tárazva székletlazító, aranyér kenőcs, gátsebre aloe first, jégbetét, és itthoni wchez is egy kis fellépő, hogy a lehető legkevesebbet kelljen majd székeléskor erőlködni. Nem túlzok, én 2 hétig zokogni tudtam volna szrás közben, utána meg inkább tömtem magamba a dulcosoftot, és letusoltam. Nem célszerű alábecsülni, hogy 1-2 hétig iszonyúan tud fájni az alfeled. A hűsítő krémek/betétek csodát tesznek! Plusz készülök császárra is majd, remélem nem kell, de gondolom az se lehet fáklyás menet. Ha nincs extra segítséged az elején, akkor meg mindenképp legyen NEKED minden odakészítve, az is, ami feleslegesnek tűnik, mert rólad senki nem fog tudomást venni, miután megszültél, és egy pár napos/hetes újszülöttel nem akarsz majd sehova menni.

2023. szept. 19. 06:24
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Légzésfigyelő. Nem értem az orvosod, én egy percig nem lettem volna nyugodt, ha nincs a gyerekeim alatt.
2023. szept. 19. 06:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Na a babamérleg az, ami halálosan felesleges. Csak arra jó hogy idegbe verjék szegény anyukát, szegény babát meg rángassák rá állandóan. Centizni, milizni, folyamatosan méregetni nem normális dolog. Ha éppen nem ugyanannyit van kedve enni, akkor már halálra rémülni hogy degenerált meg alultáplált.

A baba is egy egyszerű ember, akinek nem mindig ugyanakkor és ugyanakkora az étvágya, nem kellene ebből egy plusz stresszfaktort építeni az anyukáknak, pont hogy az Ilyenektől megy el a tejük, nem megelőzik hanem okozzák a bajt.

2023. szept. 19. 06:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Körömvágó olló, vagy, csipesz. A reszelő nem jó, a körmük még túl vékony, hajlékony, nem tudod reszelni.
2023. szept. 19. 07:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak szülés utánra bugyipelenka. Nem túl sexi, de kényelmesebb, mint a betét, ami elcsúszkál. A szobatársamnak konkrétan kiesett a bugyijából🤦‍♀️
2023. szept. 19. 07:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mintha olyan könnyű lenne.

Van egy mellszívóm,tiszta uj,mégsem kell senkinek.Vannak dolgok amiket mostanában nem lehet eladni.Ilyen pl.a baba ruha is .

2023. szept. 19. 07:30
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Orrsziporszi. Nagyon fontos.
2023. szept. 19. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha szoptatod,nem kell cumisüveg. Nekünk sem kellett. Kaptunk,de fel se bontottam.
2023. szept. 19. 08:01
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

"Az orvos nem tanacsol legzesfigyelot"

Nem fogod 0-24-ben azt nézni, vesz-e levegőt a gyerek vagy sem. Akkor sem, ha vele alszol, alvás közben nem fogod látni, hogy gáz van. Nekem a legfontosabb a légzésfigyelő volt, minden más utána jött. Inkább egyszer 30 ezer forint, mint reggel egy halott baba. Emellett persze nem árt az sem, ha tudod, mit kezdj a babával, mikor beriaszt, szóval érdemes erre előre készülni.

2023. szept. 19. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

16, nem tudom, én bármit eladok. Nyilván nem bolti ár - 10%ért, azért senki nem fog jönni, de a jobb cuccok 50%os áron mind elmennek, a leharcoltabb dolgokért meg jelképes összeget kérek max.

Ha sajnálod a mellszívót olcsón adni, akkor nem kell újonnan venni, szinte mindig vannak akciók a termékekre 20-30% kedvezménnyel, csak eleget kell várni, tehát a "használt" (akkor is ha sose használtad) terméket leginkább akkor viszik, ha ennél is sokkal olcsóbb. Vagy vársz és őrizgeted rohadt sokáig, hátha valaki megveszi az általad elgondolt összegért, de én ennyi ideig nem akarok tárolgatni, csak "ingyen" nem fogom kidobni. A mellszívódat hirdesd meg féláron, ha azért se viszik akkor 40%os áron, vagy gondold újra a hirdetés szövegét. Esetleg vállald be, hogy te fizeted a foxpost ktget, az kb 1600 ft, de az olcsó jánosok erre is lecsapnak, hogy "uh ingyen szállítás". Te meg számold bele az eladási árba.

Használt cuccokon nem fogsz meggazdagodni, arra a cigóknak már van hálózatuk.

2023. szept. 19. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!