Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van hogy inkább a telefont...

Van hogy inkább a telefont nyomod ahelyett hogy a gyerekkel foglalkoznál?

Figyelt kérdés
Biztos mindenkinél megesik, hogy valamiért a telefonba temetkezik.
2023. szept. 17. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Van.
2023. szept. 17. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Olyan van, hogy online bevásárlást csinálok és akkor muszáj odafigyeln. De mindig figyelek a gyerekre még ha telefon is van nàlam.
2023. szept. 17. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos igen mert a 4 éves fiamat alig tudom bevonni közös játékba.

Ha igen akkor is csak rövid időre ,(pedig kifogyhatatlan energiàm lenne), magát meg csak rövid időre tudja lekötni.

Igen szoktam nyomkodni a telefonomat előtte is de èn lennék a legboldogabb ha nem kène mert mondanà apu rajzoljunk,focizzunk,gyurmàzzunk,legozzunk. Próbálom bevonni egyszerű társasjatekokba ami a korànak megfelelő,lenne millió lehetőség játszani de már belefáradtam,hogy nem partner.Ha nèha mondja,hogy apu labdazzunk,autozzunk ,lövöldözzünk vagy bármi màr dobok is el mindent telefont is.

Igen rosszul érzem magam emiatt,hogy nyomkodom, már a feleségemmel is összevesztem ezen.

Mondtam is neki többet nem tudok tenni ,azt a pöttöm park könyvet is vègigvettem vele nagy nehezen de már több ilyen könyvről hallani se akar.Mesèt meg csak lefekvés előtt fogadja el.

2023. szept. 18. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as ha nejed veszekszik veled akkor ezek szerint ő tud a gyerekkel játszani. Valószínűleg úgy akarsz játszani ahogy te elképzeled,nem ahogy a gyerek akar. Nálunk mese olvasás nem megy csak ha ő lapoz,rakzolásnál csak ott kell ülnöm stb. Nem úgy játszunk ahogy anno elképzeltem.
2023. szept. 18. 00:44
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Van
2023. szept. 18. 05:00
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

3 Hidd el ha az asszony veszekszik lenne rá lehetőséged. Tudod miért bem hív a gyerek? Mert az anyját hívja. Mert ő többet van vele. Te meg amikor ott vagy is telefonozol. Tedd le és próbálj kapcsolódni a gyerekhez. Ha együtt csinálnak valamit akkor csatlakozz.

Nekem akkor volt többet a kezembe a telefon amikor sajnos volt egy enyhe depresszióm. Mai napig bánok minden percet amit arra pazaroltam.

2023. szept. 18. 05:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as nem értem, akkor mit csinál s gyereked, ha szerinted semmit nem játszik?
2023. szept. 18. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van.

0-24-ben velem vannak, egyedül nevelem őket. Egyelőre más kikapcsolódási lehetőségem nincs. Nem vagyok biorobot, ettől függetlenül imádom a gyerekeimet és foglalkozom velük :)

2023. szept. 19. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Van. De a két és fél évesem simán rámszól, tedd le ide a telefont!
febr. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!