Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves kisfiammal fogunk...

Egy éves kisfiammal fogunk elutazni pár napra repülővel. Tudtok adni tippeket babával történő utazáshoz? Miben más ilyenkor például a repülés?

Figyelt kérdés

Jól értelmezem, hogy ilyenkor mindenkinek van egy kézipoggyásza, amit ingyenesen felvihet a gépre (tehát 2 felnőtt+1 gyerek esetében 3 táska), és ezen felül fel lehet adni egy babakocsit?

A baba minden esetben ölben utazik? Ilyenkor miért fizettetnek akkor teljes árat?

Ha a gyerek nem cumizik, akkor mivel tudok neki segíteni, hogy minél kevésbé fájjon a füle? (Persze viszek azért cumit, de tartok tőle, hogy ívesen fogja kiköpni 🙂). Ha valami kekszet rágcsál, az segíthet?

Ezeken felül is várok bármilyen hasznos tippet! 🙂

2023. szept. 13. 07:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Még a Pinterestet tudom javasolni, onnan is szerezhetsz játékötletet. Már ha nem alszik be. Mi csak vonatoztunk a fiammal agy bealudt, vagy haverkodott mindenkivel. A legjobb akkor volt, mikor ketten mentünk vele, ide-oda mászott az ölünk között.
2023. szept. 13. 14:10
 22/23 A kérdező kommentje:

Gondoltam megosztom veletek, hogy minden tökéletesen ment, odafelé kisfiam ugyanúgy viselkedett, mint bárhol máshol, mosolygott, nézelődött, haverkodott, nagyon aranyos volt :) Visszafelé már kicsit jobban kellett szórakoztatni, de ott délután indult a gép, és aznap már sokat volt babakocsiban, szóval érthető módon jobban unta, hogy nem tud mászkàlni össze-vissza (önállóan még nem megy).

Szerencsére teljesen nyugodt út volt mindkettő, felszállástól leszállásig kikapcsolhattuk az övet, sétáltunk kicsit a folyosón, álldogált az ölünkben stb.

Leszálláskor oda-vissza sikerült megszoptatni, de nekem sem volt semmi kellemetlenségem rágózás nélkül sem, szóval lehet neki is elég lett volna pàr falat keksz vagy pár korty víz.

Szóval ha valaki olvassa, és gondolkozik rajta, hogy bevállalja-e vagy sem, annak azt tudom ajánlani, hogy egy próbát megér, nekünk olyan volt az utazás, mint egy álom, pedig nagyon izgultam (hosszabb úton még kocsiban sem ült soha 🙂)

U.i.: odafelé rengeteg babával utaztunk együtt, még én is meghökkentem, mennyi 0-2 èves gyereket tologattak babakocsival a terminálban is, és egyetlen egy baba sírt, szerintem ő sem a repülés miatt, tehát általánosságban nagyon jól bírják a picik 😀

2023. szept. 20. 08:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jól alakult az utazásotok ∶).
2023. szept. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!