Egy éves kisfiammal fogunk elutazni pár napra repülővel. Tudtok adni tippeket babával történő utazáshoz? Miben más ilyenkor például a repülés?
Jól értelmezem, hogy ilyenkor mindenkinek van egy kézipoggyásza, amit ingyenesen felvihet a gépre (tehát 2 felnőtt+1 gyerek esetében 3 táska), és ezen felül fel lehet adni egy babakocsit?
A baba minden esetben ölben utazik? Ilyenkor miért fizettetnek akkor teljes árat?
Ha a gyerek nem cumizik, akkor mivel tudok neki segíteni, hogy minél kevésbé fájjon a füle? (Persze viszek azért cumit, de tartok tőle, hogy ívesen fogja kiköpni 🙂). Ha valami kekszet rágcsál, az segíthet?
Ezeken felül is várok bármilyen hasznos tippet! 🙂
#11 és a kisgyerek temperamentuma se mindegy.
Egy nyugisabb gyerekkel a világ végére is el lehet menni, de olyannal, aki 2 percig nem ül meg, másfél óra is örökkévaloság.
"Szóval ez a fül téma szerintem nagyon túl van tolva"
Mondod ezt 1, azaz egy szerencsés út után...😂
Kívánom neked, hogy ne tapasztald meg, hogy milyen az, amikor úgy fáj a füled, hogy üvölteni tudnál.
Sokat utazok. Egyszer egy tengerparti utazásról hazafelé tapasztaltam meg először, milyen az, amikor nem kicsit dugul (rágózás mellett), hanem mintha kés vágtak volna bele.
Kérdező!
Mivel utazol? Nem minden légitársaságnál alap, hogy a csecsemőnek is jár poggyász.
Normál babakocsi gépig tolható, de azt, hogy a célállomáson a lépcsőnél kapod-e vissza, arra nincs garancia. Van, hogy a teherszalagon jön ki a poggyászok mellett. Erre készülj, legyen "szabad kezed" cipelni a gyereket plusz a kézi poggyászt.
Étel-ital normál mennyiségben a gyereknek felvehető, de kötelezhetnek rá, hogy megkóstold.
Aki szerint a fültéma túl van tolva annak üzenem, hogy örüljön, hogy sosem fájt neki, és kívánom, hogy soha ne is tapasztalja meg.
Nekem minden alkalommal fáj a fülem. Olyan érzés, mintha ezer lángoló tű és kés szúrkálna. Feszít az egész dobhártyám, pattog, nyíllal. Kisugárzik a halántékomba a szemeimbe.
34 éves vagyok, de zokogok a fajdalomtól minden alkalommal. Próbáltam a rágot, a füldugót, a reptéri bárban valami erőset inni, hogy hátha kiüt, semmi. Ha nem szégyellném magam üvölteni tudnék a fájdalomtól.
Igaz, csak a le meg felszállás alkalmával. De nem egyszer fogtam ki 20-30 perces körözést a kifutó fölött, mert rossz volt az idő, másik repülő állt ott.
Síelésnél is folyton szúrkál a fülem és simán megérzek egy 600 méter fölötti szintemelkedést ha túrázunk.
Bocsánat az offért, és, hogy érdemben nem tudtam segíteni. Az én babám még pici és csak remélem, hogy nem örökölte tőlem ezt a sz*rságot.
2 eves kor alatt ingyen repulnek, milyen teljes arrol beszelsz.
Igen, olben utazik- nincs kulon szeke, ezert ingyenes.
Mi kulfoldon lakunk, sokat utaztunk szuletese ota, sosem volt gond.
Ha nem cumizik akkor igyon, fel es leszallaskor, mi pl. azokat a szivos gyumolcspureket vittuk ilyenkor, es azt szivja, az nagyon jo a nyomas kiegyenlitesere.
Az Instagramon vannak tok jo szorakoztato videok, pl. ablakra rakhato matricak ( ami nem hagy nyomot ), keress ra ezekre.
Legyen kaja pluszban boven, mert nekunk pl. nekunk egyszer legi dugo miatt 3 orat kellett varnunk a repulon felszallas elott, plusz meg a 3 ora ut, na az nem kellemes 😩
Nem lesz semmi gond.
15, régen lehetett 2 alatti a gyereked ;)
Már nem ingyenes 2 alatt sem.
16-os, sok tarsasagnal ingyenes, mondjuk mi nem Mo.-ra megyunk, Air Canada, Air France, Delta es Air America, ezeken pl. ingyenes ket ev alatt, mondjuk a tobbi helyen is 10 % korul van a felnott jegy aranak.
Kerdezo, nem mindenhol jar kezipoggyasz a 2 ev alattinak.
Repültem már sokszor, csak gyerekkel nem...
Én mindig gond nélkül sétàlgattam, azért gondoltam, hogy a babát is le tudom majd tenni kicsit az ölemből. Volt már olyan út, ahol többször ültettek le turbulencia miatt, de úgy még sosem jártam, hogy végig ülni kellett volna.
És nem tudom, aki a teljes áron kötözködik, az hülyének nèz, hogy nem tudom, mennyit fizettem a jegyért? 😀 Egyébként Wizzair-rel repülünk.
Én is az etetést gondolom le- és felszálláskor a legjobbnak, mert inni biztos nem fog negyed órán keresztül. Vettem neki zacskós püréket is, hátha az lefoglalja 🙂
Egyébként nyugodt habitusú baba, főleg ha van a környezetben valaki, akire tud mosolyogni, akkor bárhol jól elvolt eddig, nagyon remélem, hogy most is lesz kivel haverkodni 🙂
(Egyszer azt hiszem, hogy New Yorkig repültem úgy, hogy VÉGIG nyávogott egy ijedt macska, higyjétek el, az is volt olyan idegesítő, mint egy gyereküvöltés 🙂)
Ha vannak még trükkök, azokat szeretettel várom, és köszönöm az eddigieket!
Mi nemrég utanztunk. Nekünk ryan airrel úgy volt hogy a gyereknek lehetett 1 babakocsi plusz egy pelenkázótáska.
Amúgy neki ingyenes volt (9hós volt akkor) és becsatolták az enyémhez. Nem volt semmi para én nagyon féltem hogy hogy fogja viselni de semmi nem volt. A gyerekek amúgy jobban bírják a nyomáskülönbséget. Mi vittünk kekszet, pukit, meg cumisüveget, de adhatsz neki nyalókát is, mikor nagyobb voltam nekem mindig cukorkát adtak, de azt ha még kicsi ne, a nyalóka szerintem jobb. Szerintem ilyen vonatos dologgal nem lehet összehasonlítani, az én gyerekem a kocsiban kb 4,5 perc alatt kezd el üvölteni. A repülőn egy hangja nem volt úgyhogy nem tudom ezeket ki honnan szüli hogy egy vonatozással le lehet tesztelni a repülést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!