Lehetséges spontán terhesség művi meddővététel után?
Figyelt kérdés
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem. 3 gyerekünk van. Az utolsó után művi meddővétételem volt 3 éve. Gyakorlatilag átvágták lézerrel a petevezékem. 24 napja késik. A várható menzi idejében szokásos pms tünetek megvoltak(idegesség, hasi görcs, pár pattanás), aztán nem jött meg. Gondoltam, valami hormonzavar. Reggel óta viszont veszettül fájnak a mellbimbóim. Nálam ilyen csak terhességeim elején volt. Lehetséges ez? Vagy mi lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Eddig teljességgel kizártam a terhességet, de inkább veszek tesztet a napokban.2023. szept. 12. 20:54
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én vágva/égetve vagyok, 99%, hogy nem terhesség, de jobb a békesség, lövök egy tesztet.
A második gyerek piros betűs napok alatt fogant.
A harmadik gyerek gyógyszer mellett jött össze(pontosan szedve, mindent betartva), azért lett utána inkább meddővé tétel. Ennyire pecches már csak nem lehetek, hogy már megint 🙃
2023. szept. 12. 21:56
12/23 anonim válasza:
Tehát extra könnyen fogansz meg. Van ilyen.
13/23 anonim válasza:
Hát, pedig bizony nem te lennél az első a történelemben.
16/23 A kérdező kommentje:
Nem vettem. A legkisebb beteg lett, így nem voltam ma sehol. A mellbimbó fájdalom mára sokkal jobb, alig érzem. Pénteken jön a Tesco, bedobtam a kosárba egy tesztet azért, de nagyon meglepődnék ha pozitív lenne. Mondjuk miért késik 25 napja, azt nem tudom. Lassan a következő menzi esedékes. Ha az nem jön meg, akkor orvos.
2023. szept. 13. 20:07
17/23 anonim válasza:
Hát pedig ha sose szokott késni, azért 25 nap elég gyanús....
18/23 anonim válasza:
Szorítok, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél.
20/23 anonim válasza:
most komolyan, annyit ért ez az egész, hogy kiírjál egy kérdést, de tesztet nem? érdekes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!