Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igény szerinti szoptatás...

Igény szerinti szoptatás esetén ki, hogyan oldja meg a testmozgást?

Figyelt kérdés

Jelenleg még a gyermekágyas időszakban vagyunk, viszont részben egészségügyi okai vannak, hogy az orvos rábólintása után visszatérjek edzeni legalább heti 3x, szóval légyszi ne írjatok olyan “kedves” kommenteket, hogy “ha neked ez a fontos” és társai.

Kizárólag itthoni edzés ami szóba jöhet vagy milyen megoldást találtatok?

2023. szept. 10. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen, itthon edzettem. A terem elég durva baciforras, azt nem kockaztattam 1 eves koráig. De utána visszamentem a terembe,mert már nem szopizott annyit. Addig otthon csinaltam, amit tudtam.
2023. szept. 10. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szülés utáni regeneráló tornával kezdtem. Vittem magammal a gyereket is, ha kellett, megszoptattam. Otthon alvásidőre időzítettem a gyakorlatok elvégzését.
2023. szept. 10. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a gyerek alszik. Vagy délután, vagy este.
2023. szept. 10. 16:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Szétnyílt hasizom miatt muszáj lesz szakemberhez is fordulnom, az alvás rendszeressége viszont még nem alakult ki nálunk.
2023. szept. 10. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerencsés voltam a lányokkal, jól elvoltak maguknak 10-20 perceket újszülöttként (még :D ), mellettük tudtam otthon is edzeni. Én is szétnyílt hasizomra tornáztam, de youtube-videókról, nem szakemberrel. A kicsik 10 hónapos korukban, amikor az első komolyabb szeparációs szorongást átvészeltük, kezdtem el eljárni futni, amíg az apjuk vigyázott rájuk.
2023. szept. 10. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, viszed magaddal a gyereket, és ha kell, megszoptatod.
2023. szept. 10. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szétnyílt hasizom miatt nekem egyszer kellett menni, betanítottk a gyakorlatokat. Vihettem magammal a babát (8hhetes volt),szoptathattam is, csak mi voltunk, az edző, én és a baba. Mindem nap csinálnom kellett, amikor aludt vagy az apja hazaért. Van aki otthon mutatja, mint ahol én voltam, nem teremben. Biztos van aki házhoz is kimegy, de nagyon vidéken valószínűleg nincs. Aztán pár hét múlva (nem emlékszem pontosan, rég volt) kontroll nála. Majd megint gyakorlatok stb. Amíg a hasad nincs rendesen zárva ne nagyon csinálj önfejűleg edzést, mert nagyobb kárt csinál, mint hasznot.
2023. szept. 10. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt a környékünkön minimum 3 helyen tudok szétnyílt hasizom tornát. Mindegyik olyan hely, ahova magaddal viheted a babát és bármikor szoptathatsz is közben. De van anyatorna is, ami köredzés eszközökkel, csak kifejezetten szülés utáni gyakorlatokkal. Ez is baba barát. Tele van játékokkal, van pelenkázó helyiség, és itt is bármikor lehet szoptatni. Otthon meg úgy időzítettem, hogy etetés utáni alvás időben tornáztam.
2023. szept. 10. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem megoldható, lefejt tejet hagysz otthon vagy tápszert, és apa vagy nagyszülő vagy akár fizetett segítő vigyáz rá. Én se szívesen csináltam volna így, de a muszáj az muszáj.
2023. szept. 10. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úszni jártam, nekem ez a legoptimálisabb mozgásforma. Másfél-két óra volt esténként, szoptatás után mentem el, hagytam otthon lefejt tejet, sosem volt belőle gond.
2023. szept. 12. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!