Egyedülálló anyukák ki mennyiből él meg?
Én maximum GYED-et kapok, anyukámnál lakunk (van saját lakásom, de még nem költöztünk át, jobb, hogy van segítség).
Minden hónapban egy kicsit hozzá kell nyúlnom a megtakarításaimhoz, igaz, hogy nem is célom a fogamhoz verni a garast, de szerintem (remélem) télen kicsit kevesebbet fogok költeni - nem lesz heti 1-2 strandolás, egyéb programok, rossz időben max. a boltba fogunk kimozdulni stb.
Majd kiderül :)
Mert nem hozom a sztereotípiát és megélünk egy fizetésből, az ok a lepontozásra? Nem zavar.
Gazdálkodási részlegvezető vagyok közgazdász diplomával, két nyelvvizsgával, 16 éve dolgozok, 8 éve ugyanott, bejártam a szamárlétrát. Megdolgozok a pénzemért.
6-os!
Hagyd, ne foglalkozz a pontozással! Engem is lepontoztak, pedig én nem teszek félre :)
Eleve nem értem, hogy egy ilyen kérdésnél, ha valaki a kérdésre válaszol, nem mondjuk mellébeszél vagy másokkal vitatkozik, akkor miért kell lepontozni. Van jó és rossz válasz?
5.
3 gyerek van, 320 a fizum mert nem volt hajlandó emelni a főnök, de most nézelődöm mást 100-150-nel többért. Gyerektartás kb 90 mert a kicsi apja nem fizet egyelőre csak a nagyoké. 51 a családi és van 25 gyes (még). Albérlet mellett egy fillérem sem marad.
Csak az albi 250...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!