Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák ki mennyib...

Egyedülálló anyukák ki mennyiből él meg?

Figyelt kérdés
Mennyi a keresetetek összesen mindennel együtt és mennyi a kiadás?
2023. aug. 30. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
350ezerből élünk, albérletben. Ugyanennyi a kiadás. Soha nem marad egy forintom sem. Néha, főleg télen kölcsön kell kérnem. Szerencsére az apja ezen felül is támogat, így ha kell a gyereknek valami és én nem tudom megvenni ő megveszi. Kb 500ezer ft kéne havonta hogy anyagi biztonságban, jólétben élhessünk, és még félre is tudjak rakni.
2023. aug. 30. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem ebbol mennyit fizetsz csak az alberletre?
2023. aug. 30. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
650-et keresek + csp, gyt. 2 gyerek, saját lakás. Min. 2-300 ezret félreteszek havonta.
2023. aug. 30. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol, hogy ennyit keresel?
2023. aug. 30. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Én maximum GYED-et kapok, anyukámnál lakunk (van saját lakásom, de még nem költöztünk át, jobb, hogy van segítség).

Minden hónapban egy kicsit hozzá kell nyúlnom a megtakarításaimhoz, igaz, hogy nem is célom a fogamhoz verni a garast, de szerintem (remélem) télen kicsit kevesebbet fogok költeni - nem lesz heti 1-2 strandolás, egyéb programok, rossz időben max. a boltba fogunk kimozdulni stb.

Majd kiderül :)

2023. aug. 30. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Mert nem hozom a sztereotípiát és megélünk egy fizetésből, az ok a lepontozásra? Nem zavar.

Gazdálkodási részlegvezető vagyok közgazdász diplomával, két nyelvvizsgával, 16 éve dolgozok, 8 éve ugyanott, bejártam a szamárlétrát. Megdolgozok a pénzemért.

2023. aug. 30. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

6-os!

Hagyd, ne foglalkozz a pontozással! Engem is lepontoztak, pedig én nem teszek félre :)

Eleve nem értem, hogy egy ilyen kérdésnél, ha valaki a kérdésre válaszol, nem mondjuk mellébeszél vagy másokkal vitatkozik, akkor miért kell lepontozni. Van jó és rossz válasz?

5.

2023. aug. 30. 22:58
 8/9 A kérdező kommentje:
7# nem én pontozok le!!
2023. aug. 31. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

3 gyerek van, 320 a fizum mert nem volt hajlandó emelni a főnök, de most nézelődöm mást 100-150-nel többért. Gyerektartás kb 90 mert a kicsi apja nem fizet egyelőre csak a nagyoké. 51 a családi és van 25 gyes (még). Albérlet mellett egy fillérem sem marad.

Csak az albi 250...

2023. szept. 1. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!