Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmennének így nyaralni...

Elmennének így nyaralni kettesben?

Figyelt kérdés
Nagyi vigyázna a 4 évesre és egy 3 hónaposra. 1 hétre mennénk.
2023. aug. 23. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Biztos hogy nem mennék.
2023. aug. 23. 22:11
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Tipikusan akartuk a gyereket de hiányzik a szórakozás és a gyerek csak nyug a nyakamon szülők vagytok...
2023. aug. 23. 22:12
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

Én úgysem tudnék kikapcsolódni, csak nyűglődés lenne részemről.

Egy ilyen kicsi babának még az anyja mellett a helye.

2023. aug. 23. 22:18
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy
2023. aug. 23. 23:13
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

Semmiképp. 3 hónapos... elképzelni se tudom, hogy nyaralnék nyugodtan 1 hétig távol tőle.

Max 1 nap.

2023. aug. 24. 05:56
 16/29 anonim ***** válasza:
52%

Mi a kisebb 1 éves kora óta 3 havonta lelépünk egy wellness hétvégére a férjemmel. Elég laza szülőnek tartom magam, a gyerekek is örülnek hogy kicsit lazább az itthonlét a nagyival de nekem nem férne ennyi idő bele.

Az még talán nem is annyira hogy 3 hónaposan itthon hagyom de egy hétre én tuti nem bírnám.

2023. aug. 24. 06:33
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
3 honapost??? Most ert veget a negyedik trimeszter. Rad van szuksege a te jelenletedre te vagy neki a biztos pont. Egy ejszakara se.
2023. aug. 24. 06:53
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
17, biztos? Akiben ilyen felmerül, nem biztos hogy nagy veszteség. Majd lesz a nagyi az elsődleges gondozó.
2023. aug. 24. 06:56
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2023. aug. 24. 07:15
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

3 hónapost biztosan nem hagynám a nagymamára egy teljes hétre. Nagyonmax 1-1 napokra, de nekem még az is fura lenne, de annyi még hagyján.

Két gyerek van nálunk is, a kicsi 9 hónapos, a nagy 3 éves, a nagy miatt simán mehetnénk egy hétre nyaralni, ő jól elvan a nagymamával, de a kicsit még egy délutánra sem lehet nyugodt szívvel másra bízni, kb egy moziba menés fér bele nála, mert 3+ óra már sok neki nélkülem. És pedig már a szeparációs szorongáson túl vagyunk egy ideje. Ha egy 9 hónapost megvisel az anyja nélküli lét, akkor egy 3 hónaposnak el se tudom képzelni, milyen érzés lehet 1 teljes hetet az anyja nélkül tölteni.

Szívás az ilyen kicsi gyerek, igen, én is érzem, hogy jól esne elszökni a férjemmel kettesben egy hétre vagy akár csak egy hosszú hétvégére, de még nem lehet. Amikor a kicsi is elég nagy lesz már, akkor mindenképpen megyünk, de addig kibírjuk pár órás szabad programokkal, életben tartjuk lopott délutánokkal a kapcsolatunkat, aztán majd később jobb lesz.

2023. aug. 24. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!