Elmennének így nyaralni kettesben?
Én úgysem tudnék kikapcsolódni, csak nyűglődés lenne részemről.
Egy ilyen kicsi babának még az anyja mellett a helye.
Semmiképp. 3 hónapos... elképzelni se tudom, hogy nyaralnék nyugodtan 1 hétig távol tőle.
Max 1 nap.
Mi a kisebb 1 éves kora óta 3 havonta lelépünk egy wellness hétvégére a férjemmel. Elég laza szülőnek tartom magam, a gyerekek is örülnek hogy kicsit lazább az itthonlét a nagyival de nekem nem férne ennyi idő bele.
Az még talán nem is annyira hogy 3 hónaposan itthon hagyom de egy hétre én tuti nem bírnám.
3 hónapost biztosan nem hagynám a nagymamára egy teljes hétre. Nagyonmax 1-1 napokra, de nekem még az is fura lenne, de annyi még hagyján.
Két gyerek van nálunk is, a kicsi 9 hónapos, a nagy 3 éves, a nagy miatt simán mehetnénk egy hétre nyaralni, ő jól elvan a nagymamával, de a kicsit még egy délutánra sem lehet nyugodt szívvel másra bízni, kb egy moziba menés fér bele nála, mert 3+ óra már sok neki nélkülem. És pedig már a szeparációs szorongáson túl vagyunk egy ideje. Ha egy 9 hónapost megvisel az anyja nélküli lét, akkor egy 3 hónaposnak el se tudom képzelni, milyen érzés lehet 1 teljes hetet az anyja nélkül tölteni.
Szívás az ilyen kicsi gyerek, igen, én is érzem, hogy jól esne elszökni a férjemmel kettesben egy hétre vagy akár csak egy hosszú hétvégére, de még nem lehet. Amikor a kicsi is elég nagy lesz már, akkor mindenképpen megyünk, de addig kibírjuk pár órás szabad programokkal, életben tartjuk lopott délutánokkal a kapcsolatunkat, aztán majd később jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!