Mikor voltatok kettesben legelőször a gyerek(ek) nélkül a pároddal?
2éves. Még nem volt ilyen 🤷♀️🤣
Lassan ketten lesznek, gyanítom még pár évig nem is lesz csak mi a férjemmel.
Huha, ezek után a válaszok után, én itt meg leszek kövezve.
3 hetes volt, amikor egy délelőttre már anyukám vigyázott rá, de onnantól sokat volt ilyen. 3 hónapos volt, amikor először aludt szintén anyukáméknál, akkor csak vacsorázni mentünk. 4 hónapos volt, amikor egy buliba mentünk nővéremékkel. Nekik meg akkor volt 6 hónapos a babájuk, ő is anyuéknál hagyta (mondjuk apukám, meg húgom is otthon volt). De anyukám simán megoldotta. Valahogy nem tudom magam emiatt rosszul érezni 💁🏼♀️ nem járunk el folyton, de valahogy nekem van igényem erre. Elképzelni sem tudom, hogy évekig ne legyek nélküle. Normális esetben heti 4-5x járok edzeni, és nem tudom mindig megoldani délelőtt, tehát délután emiatt eleve szokott menni a mamihoz. 3 hónapos volt, amikor elkezdtem újra edzeni, akkor is anyukámmal volt. Most 3 éves, és nagyon jó a kapcsolatunk. Most jön a kistesó. Őt sem tervezem szoptatni majd (egyéni döntés), szóval vele sem tervezek éveket várni az első külön töltött éjszakával, nyilván az nagyobbal is ez úgy valósulhatott meg, hogy az első perctől tápszeres volt. Valahogy nálunk ez nem szokás.
Lehet szerepet játszik, hogy fiatalon szültem, rögtön az egyetem után. (A párom idősebb és nem akart nagyapa korban gyereket vállalni. Én sem bánom, hogy így alakult, rugalmasabbnak érzem magam, mint az idősebben gyereket vállalók, például ebben a témában is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!