Elmennének így nyaralni kettesben?
Figyelt kérdés
Nagyi vigyázna a 4 évesre és egy 3 hónaposra. 1 hétre mennénk.2023. aug. 23. 21:43
1/29 anonim válasza:
Ha a nagyi bevállalja, akkor igen.
2/29 anonim válasza:
Személy szerint 3 hónapost biztos, hogy nem hagynek máshol 1 hétre.
3/29 anonim válasza:
Nem, három hónapost nem hagynék másra egy hétig.
4/29 anonim válasza:
Én sem mennék egy ilyen pici mellől.
5/29 anonim válasza:
A három hónapos nekem még korai lenne, de 7-9 hónaposan már igen, ha napi kapcsolat van és próbanapokon nem volt gond.
6/29 anonim válasza:
Mivel leszel előrébb, ha jön 50 totál ellentétes válasz?
Nem értem hogy nem lehet ezt családilag, a saját elveitek alapján eldönteni. Miért kell ehhez kétmillió idegen?
7/29 anonim válasza:
Nem szoptatod...?
Ha te egy hetet kibirnal a 3 hónapod nélkül hajrá... Bár sok mindent elarul.
8/29 anonim válasza:
Én ugyan nem. Még tápszeres 3 hónapos mellől se léptem volna le egy hétre.
9/29 anonim válasza:
Még a 4 éves gyerek önmagában oké, de egy 3 hónapos babát egy teljes hétre "egyedül" hagyni, azt azért nem kéne szerintem. Miért nem mentek mind a 4-en nyaralni? Tudtátok jól, mivel jár a gyerekvállalás. Ennyire kicsi baba mellől így lelépni nekem nagyon nem szimpatikus.
10/29 anonim válasza:
11 hónapos a kisfiam, a nyugdíjas mamával élünk, tehát 0-24-ben együtt vannak, de még így sem hagynám rá ennyi időre, ha nem muszáj.
Nem azért, mert nem bízok anyukámban, hanem nem érezném magam jól a fiam nélkül egy teljes hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!