Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenféle tipp, trükk,...

Mindenféle tipp, trükk, praktika babagondozáshoz, kisgyerekneveléshez? :)

Figyelt kérdés
Vannak bevált trükkjeitek gyerek témában?🙂 jöhet vegyesen, azért írtam ezt ki, hátha tudunk egymásnak újat mondani. Például gyümölcscumiba gyümölcspürét teszel és lefagyasztod, az jó fogzás alatt, vagy (mondjuk nem próbáltam ki, mert nekünk van fedele a homokozónak), olvastam olyat, hogy a homokba szórt fahéj távol tartja a bogarakat. Csak értelmes kommenteket légyszi! :)

2023. aug. 23. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nincs ilyen. Élj és csináld.
2023. aug. 23. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Az ikreim 3 éve alatt összegyűjtöttem egy párat, de tudod mikor fogok ide leírni 20 oldalnyi trükköt, úgysem próbálja ki senki. Ráadául lehet másnak be sem jönnének ezek a tippek, nekem sem jött be egyik tipikus ikres tanács sem.
2023. aug. 23. 15:24
 3/5 babyboom567 ***** válasza:
38%
Ne adj neki mobilt!Minden más másodlagos.
2023. aug. 23. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyeld meg a gyerekedet, hogy megismerd és értsd, mit akar.
2023. aug. 23. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

Csak hallgasd az osztoneidre,ne másra.

Nálunk pl ez a cumiba pure abszolút nem jött be,míg másnak igen.

2023. aug. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!