Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első hónap sikertelen lett....

Első hónap sikertelen lett. Tudom, hogy ez még semmit sem jelent, de nagyon letörtem. Nektek mikor jött össze, milyen praktikákkal?

Figyelt kérdés

Ma megjött. Ez volt az első próbálkozós hónapunk. Teljesen elment az életkedvem is, azt hittem, hogy nekem azonnal összejön. Nektek mikor jött össze?

30 éves vagyok.

2023. ápr. 12. 13:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

30 évesen Átlagosan 6 hónap, míg összejön. Szóval van akinek egy év is.

Meg kortól függetlenül, ha minden osszejatszik is, akkor is 20% esély van a sikerességre egy hónapban.

Ezzel tisztában kell lenni, akkor nem éri ekkora csalódás, persze az ember, ha egyszer gyereket akar, akkor kB azonnal, és soknak tűnik fel-egy évet várni, de nem szabad így ragorcsolni.

Búfelejtesul csináljátok valami közös programot a pároddal, ha már gyereket el lesz, erre úgyis kevés idő marad.

Hipp-hopp elszalad 10 nap és azon kapod magad, hogy újra próbálkoztok.

2023. ápr. 12. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerekre kereken egy évet vártunk. Akkor voltam 25 éves. Második gyerekkel úgy voltunk jöjjön amikor jönni akar .mivel az elsőre sokat kellett viszonylag várni, így biztos majd idő lesz mire össze jön. Végül második hónapban össze jött. Most 2 éves. Pedig egy petefészkem van, volt endometriozisom is régebben. Most pedig 30 éves vagyok..és hát nem terveztük, de megszakítás mellett csúszott be úgy néz ki a 3. baba. 2 hete teszteltem pozitívat. Kitartás!! Jönni fog majd biztos vagyok benne :) De van hogy idő kell. Azt mondják van hogy egy egészséges párnál is lehet egy év mire sikerül.
2023. ápr. 12. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 27 évesen jött össze 2,5 év után spontán,nem gondoltam volna,mert korai petefészek kimerülés kezdődött,más gondot nem találtak a kivizsgálások alatt. Az majd kiderül összejön-e így még második vagy sem. Viszont megértelek,hogy elkeserített,én az első sikertelen hónapnál elsírtam magam,azt gondoltam nekünk majd biztos egyből jön,mint az összes barátnőmnél,stb.,nem is értettem ez hogy lehet,sajnos nem így volt. Ne keseredj el,1 év alatt normális,biztos fog jönni hamarosan! :)
2023. ápr. 12. 14:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem én is így éreztem az első hónap után, hiába, hogy irracionális. Nálunk 6 hónap múltán jött az első pozitív teszt, ott 6 hetesen spontán vetéléssel fejeződött be a terhesség, na akkor teljesen kibuktam. A vetéléshez képest 5. hónapban estem teherbe a kisfiammal, most pedig újra várandós vagyok, ő a 2. próbálkozós hónapban sikerült.
2023. ápr. 12. 14:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
30 evesen a masodik probalkozasra osszejott a baba...en is ilyen letort voltam az elso honapban mint te,nekem ratett egy lapattal,hogy elotte volt egy missed abom.
2023. ápr. 12. 14:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Első babára 28 évesen 13 hónapot vártunk. Második baba 30 évesen elsőre összejött.

Szeretnénk harmadikat, első próbálkozós hónapban pozitívat is teszteltem, de sajnos a legelején megszakadt a terhesség. Azóta a ciklusom se akar visszaállni.

Nyilván létezik sok praktika (hőmérőzés, lh teszt, ilyen-olyan étrendkiegészítők stb), de első pár hónapban én még nem vetném magam ezekbe bele. Kitartás! :)

2023. ápr. 12. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

2,5 év után, 29 évesen, spontán, egy sikertelen lombik és egy műtét után.

Körülöttem mindenkinek elsőre összejött, az első próbálkozós évünkben 3 baba született a családban. Szörnyű volt.

2023. ápr. 12. 14:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen másfél év után lettem terhes. Egy hónap után még felesleges bármilyen praktika
2023. ápr. 12. 14:59
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Első hónapban így összeomlasz? Mi lesz ha fél évig nem jön össze?!

26evesen 4, 29évesen 5hónap volt.

2023. ápr. 12. 15:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen 4 hónap.
2023. ápr. 12. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!