Első hónap sikertelen lett. Tudom, hogy ez még semmit sem jelent, de nagyon letörtem. Nektek mikor jött össze, milyen praktikákkal?
Ma megjött. Ez volt az első próbálkozós hónapunk. Teljesen elment az életkedvem is, azt hittem, hogy nekem azonnal összejön. Nektek mikor jött össze?
30 éves vagyok.
30 évesen Átlagosan 6 hónap, míg összejön. Szóval van akinek egy év is.
Meg kortól függetlenül, ha minden osszejatszik is, akkor is 20% esély van a sikerességre egy hónapban.
Ezzel tisztában kell lenni, akkor nem éri ekkora csalódás, persze az ember, ha egyszer gyereket akar, akkor kB azonnal, és soknak tűnik fel-egy évet várni, de nem szabad így ragorcsolni.
Búfelejtesul csináljátok valami közös programot a pároddal, ha már gyereket el lesz, erre úgyis kevés idő marad.
Hipp-hopp elszalad 10 nap és azon kapod magad, hogy újra próbálkoztok.
Első babára 28 évesen 13 hónapot vártunk. Második baba 30 évesen elsőre összejött.
Szeretnénk harmadikat, első próbálkozós hónapban pozitívat is teszteltem, de sajnos a legelején megszakadt a terhesség. Azóta a ciklusom se akar visszaállni.
Nyilván létezik sok praktika (hőmérőzés, lh teszt, ilyen-olyan étrendkiegészítők stb), de első pár hónapban én még nem vetném magam ezekbe bele. Kitartás! :)
2,5 év után, 29 évesen, spontán, egy sikertelen lombik és egy műtét után.
Körülöttem mindenkinek elsőre összejött, az első próbálkozós évünkben 3 baba született a családban. Szörnyű volt.
Első hónapban így összeomlasz? Mi lesz ha fél évig nem jön össze?!
26evesen 4, 29évesen 5hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!