Első hónap sikertelen lett. Tudom, hogy ez még semmit sem jelent, de nagyon letörtem. Nektek mikor jött össze, milyen praktikákkal?
Ma megjött. Ez volt az első próbálkozós hónapunk. Teljesen elment az életkedvem is, azt hittem, hogy nekem azonnal összejön. Nektek mikor jött össze?
30 éves vagyok.
28 es 30 evesen szultem. Mindket esetben elso honapban osszejott.
De mint fentebb irtak a legtobb esetben minimum fel ev az altalanos de sokszor annal tobb. Plane ha bogyot szedtel. Akkor meg a ciklusodnak is rendbe kell jonnie.
Hú, itt látom mindenki milyen fiatalon szült. 😅 Kicsit idősnek is érzem magam, pedig a környezetemben inkább 30+ vállalnak gyereket, azt hittem, hogy még bőven fiatalabb anyának számítok. (Fogok számítani)😬
Mondjuk így ezek alapján tényleg nem sokat számít a kor, ha nektek sem jött azonnal. Csak már annyira türelmetlen vagyok.
Aki még babára vár, annak sok sikert, szorítok a picihez!:)
Én az 1es válaszoló vagyok, én 32 évesen szültem (csak hogy ne érezd egyedül magad). Nekem fél év próbálkozás után lett egy üres petezsakom, kereken rá egy évre lettem újra terhes, az már egészséges terhesség volt, 9 hónapos a kisfiam.
Nagyon nehezen éltem meg a várakozást én is, a missed ab után még főleg, minden hónap egy örökkévalóságnak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!