Több mint egy hónap után elfogyott a türelem, hogy szerezhetnék még?
Mennyi idos a babad ?
Hidd el ezen nagyon sokan atesunk!
Tudom, miről beszélsz...
Nálunk is ,,hasfájás" volt az ok, mert egyszerűen nem lehetett másra fogni. Aztán már nem volt más tippem, nem adtam neki D-vitamint, és már nem üvöltött, sírt pár napon belül. Ahányszor próbáltam újra adni neki, megint kezdődött a horror, úgyhogy hetek, hónapok teltek el, hogy nem kapta a cseppeket. Fogalmam sincs, hogy ezzel ártottam-e neki, de bizonyosan jobban járt így, mintha kárt tettem volna benne. =\
"A férjem szerint ilyenkor zárjam rá az ajtót, dugjam be a fülem és feküdjek le aludni."
Ez kb. veszélyeztetés.
Mi van, ha valami baja van tényleg, esetleg sírás közben bukik, vagy hányni kezd és megfullad? Mindeközben te zenét hallgatva szunyókálsz a másik szobában.
Vidd el a gyerekorvoshoz nézze meg hogy minden rendben van e.
Szoptatod?-figyelsz arra hogy te mit eszel?
Tápszeres?-másfajta tápszer?
Nagyon sok türelem kell kitalálni hogy mi a baj, mert a te feszültségedet is átveszi.
Remélem a férjed csak valami rossz viccnek szánta hogy zárd rá a síró babára a szobaajtót.
Hát az első periódus, ha hasfájós a baba, az sajnos ilyen. Túl kell élni. Csak az a baj, hogy ha már most ennyire "idegbe jössz", mi lesz később, ha nem alszik éjszaka, vagy ha szeparacios szorong, vagy fogzik, stb stb. Valahogyan találj időt magadnak, ahol feltöltődsz, mert mindig lesznek nehézségek.
Mi bevezettük, hogy esténként én egyedül elmegyek és fél órát-órát sétálok, szaladok, kiülök az udvarra és bámulok ki a fejemből, sétálok a kutyával, mikor mihez van kedvem. Így én is kapok egy kis pluszt és rögtön több lendülettel állok a következő napnak, vagy épp az éjszakának, amikor 20-40-60 percenként kel a kisebbik lányom.
"A férjem szerint ilyenkor zárjam rá az ajtót, dugjam be a fülem és feküdjek le aludni."
“Megráznám, de nem tehetem…”
“… egyre hamarabb kijövök a sodromból. Főleg ha a babáról van szó.”
Még nem késő örökbe adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!