Mennyi kb a havi összbevétele a családotoknak nettóban? Hány gyereket neveltek ebből az összegből? Mennyit tudtok ebből félretenni?
Figyelt kérdés
Tudom, nem illik ilyesmiről beszélni meg kérdezősködni, de mivel ez anonim oldal, talán őszinte válaszok fognak erre érkezni...2023. aug. 23. 13:52
1/21 anonim válasza:
Így, hogy most GYED-en vagyok, 7-800 ezer körül. Egy gyerekünk van, de a pocakban van a 2.
Hogy mikor mennyit tudunk felretteni, az változó, sok mindentől függ.
3/21 anonim válasza:
Nekem nagyjából 377.000 ft nettóban a fizu+gyes+csp. Férjem e.v. de úgy általában a nettó 250.000-300.000 megvan neki is tisztán. 1 gyerekünk van. Hitel és rezsi kifizetése után változó, hogy mennyit tudunk félretenni. Van olyan hónap, amikor 50-60 ezret is félre tudunk tenni de van olyan is, hogy semennyit.
4/21 anonim válasza:
6-700.000 között, változó.
2 gyerek van, egy kamasz és egy kicsi. Félretenni az utóbbi időben nem tudunk. Így megyek is ősszel vissza dolgozni, mert már hozzá kellett 1x-2x nyúlni a megtakarításhoz. Azt viszont nem szeretnénk felélni.
5/21 anonim válasza:
Két gyerek két felnőtt kb.450 ezer havonta a bevétel
6/21 anonim válasza:
1.900.000 Ft jelenleg (ez 1-2 hónapon belül növekedni fog párszázezer forinttal).2 gyerekünk van, egy 11 és egy 3 éves. Jelenleg 7-800.000 forint körül teszünk el, növekedés után 1 milliót mindenképpen szeretnék eltenni havonta, de inkább többet.
7/21 anonim válasza:
410 körül. Egy gyerekem van, kisiskolás, egyedül nevelem, albit is fizetek, 50-100 között tudok félretenni. Ja, bocs, havi 40 gyerektartást is kapok, akkor mondjuk számolj 450-nel havonta.
8/21 anonim válasza:
"Tudom, nem illik ilyesmiről beszélni meg kérdezősködni, de mivel ez anonim oldal, talán őszinte válaszok fognak erre érkezni..."
Na és akkor neked több lesz a beveteled vagy kevesebb?
9/21 anonim válasza:
Nekem kb 550ezer, férjemnek 850ezer. Ez fixen, ezekre még jön a 13.14.havik, +adóvisszatérítések. 2 gyerek van, igen félre tudunk tenni, fixen 60-60e havonta nekünk nyugdíjra, 20-20e a gyerekeknek havonta. Plusz biztosítást fizetünk mindegyikünkre. Ezen felül is van, amihez bármikor hozzáférhetünk, amikor kell.
10/21 anonim válasza:
Nettó kb. 770k, nulla gyerek, félretenni jelenleg nem igazán, építkezésre készítünk elő egy telket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!