Ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
4 hete született a baba. A feleségem nem vérzett eléggé, nem tisztult ki a méhe. Be kellett vinni a kórházba. Ki kellett neki szedni onnan a dolgokat kaparással. Ez most a 4. hét. A feleségem azt mondja, hogy még 2 hét és lesz nemi élet. De valahol meg azt olvastam és meg vagyok róla győződve, hogy előlről kell kezdeni a 6 hetet. Melyik igaz?
2023. aug. 23. 09:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy a kórház messze van tőlünk. Mi meg nem akarunk potyára odamenni. Az orvosok erről nem szóltak, hogy mikor. Viszont másfél hét múlva mindenképpen megyünk hétfőn. Elvileg csütörtökön telik le a 6 hét és akkor is menni kell. De ha újabb 6 hét, akkor ez elmarad és otthon maradhatunk még 6 hétig. Ezért van most ekkora jelentőssége. Meg akkor a munkahelyen sem kell elkéredzkednem megint. A gyerekek is pihenhetnek. Mi meg zökkenőmentesen tehetjük a hétköznapi dolgainkat. Közben meg a feleségem is felépülhet békésen.

Én meg időt nyerek, hogy összeszedhessem magam ezen a téren, mert a sok stressztől 0 libidóm van. Ott a gyereknevelés, munkahely, mások egészsége, stb. Ha csak 2 hét lenne, ahogy feleségem állítja, akkor az újabb stresszt fog nekem teremteni.

2023. aug. 23. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy telefonon nem lehet megkérdezni azt a doktort.
2023. aug. 23. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem kötelező lefeküdni egymással...ki kényszerít 2 hét múlva?
2023. aug. 23. 12:14
 14/20 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy tegnap a feleségem hozta fel, hogy hiányzik neki a testiség. Ilyenkor ideges szoktam lenni. Próbálom a nagyobb gyerekkel való játékban és a munkában levezetni.
2023. aug. 23. 12:16
 15/20 A kérdező kommentje:
A védőnő is tud erről informálni minket?
2023. aug. 23. 12:17
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen, a férfiak többségének tök mindegy, csak szex az legyen..
2023. aug. 23. 12:35
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
Azt írod másfél hét múlva mindenképp mentek dokihoz. Akkor mi a probléma? Ott meg tudja kérdezni. Csak én nem értem? De nem értem,úgy írod mint valami kötelező dolgot.. mintha kb kényszer lenne. Egy normális kapcsolatba simán meglehet beszélni ezeket,elmondod hogy még korai,ennyi,nem időzítve szeretnéd és pont. Kommunikáció.
2023. aug. 23. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

15: "A védőnő is tud erről informálni minket?"

Egy próbát mindenképp megér!

2023. aug. 23. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor az az igazi kérdés, hogy kell-e mennetek két hét múlva az orvoshoz?

Szerintem hívjátok fel a kórházat, ők biztosabbat tudnak mondani. Vagy a háziorvostc

2023. aug. 23. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Szülés császár után a 6 hét, ha kaparás volt, onnan csak a vérzés elmúlását kell megvárni, volt par missedem és a doki ezt mondta, de a sz<lés után 6 hét kell. Mondjuk dokinak kell rábólintania, hogy megnézte és minden rendben van oda lent, odabent mehet a szex
2023. aug. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!