Kétgyermekes anyaként mit csináltok, amikor már nincs egy ép idegszálatok?
Nagyszülők nincsenek? Egy hétvégére vigyázhatnának a gyerekekre, ti meg elmehetnétek kettesben pihenni, feltöltődni.
Vagy csak egy teljes napra, reggeltől estig.
Egy olyan napot talán egy közeli, megbízható barát, családtag is átvállalhat.
Egy kicsit próbálj kizökkenni az állandó mókuskerékből, ahogy az #1 is írja.
Nincs segítséged, pl. nagyszülők, nagynéni, unokatesód, aki már felnőtt és tud vigyázni a gyerekekre?
Szerintem most szimplán kimerült vagy, és nincs türelmed semmihez, ami tökéletesen érthető.
Ezzel minden szülő így van néha. :)
Szerintem hagyj magadnak 1-2 hónapot a bölcsi és a munka kezdete között. Itt 1-2 nap sem segít (tapasztalat)
Munkakezdés is jobban fog menni, ha nem így vágsz bele.
Ugyan ez.
Középsőbe megy a fiam, bölcsibe a kicsi szeptembertől.
Konkrétan egy kv-t nem tudtam nyugodtan meginni a nyáron. A kicsi extra hisztis, a nagy meg egyedül csak szenved, elvárná hogy reggeltől estig szórakoztassam. Erről szolt a nyaram. Ja és a kicsi születése óta poton 5-6x kel éjjel.
Nálunk nincsenek nagyszülők jelen az életünkben. Barátnőim az ország különböző pontjain.
Fizetett segítségre nem telik.
Nekem ahogy közösségbe mennek, vissza is kell mennem dolgozni, mert a gyes..... tudjuk mennyi.
Én 2 hete sokalltam be. Hiába segit a férjem, sokkal előrébb nem vagyok. Ugyan ugy az oroszlánrészét én vegzem a gyerekkekkel.
2 hete elszakadt nálam a cérna. Férjnek péntek este odaadtam a gyerekeket, beültem a kocsiba és elmentem barátnőmhöz. Vasárnap reggel jöttem haza.
Nekem ez a nem egész 2 nap felért egy welnessel, egy het alvással, kisimultak az idegeim.
Ennyit sosem voltam távol, fér sosem maradt éjszakára egyedül velük.
Nekem megérte, nagyon jól esett.
2-3 hetente hétvégén férjjel vacsi, mozi, kirándulás.
3 havonta wellness hétvége a kisebb 1 éves kora óta. Rengeteget dolgozunk, ennyi kell, mondhat bárki bármit.
Nálunk így marad egyensúlyba minden, a gyerekek is élvezik hogy anya lelép és van egy laza hétvége nagyival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!