Miért ennyi az egyedülálló apa ?
Azt vettem észre a környezetemben egyre több az egyedülálló apa. Rossz nőt ejtettek teherbe , vagy az anyáknak lett sok az egész ?
Nagyon megdöbbent dolog.
42. Ez szembemegy a feminizmussal, így nincs is hírértéke! A hírértéke annak van, amivel démonizálni lehet a férfiakat. Még hogy nincs kettős mérce! Ma egy férfinak 100X bizonyítani kell az állítását, aztán fél másodperc alatt meghurcolják, nyilvánosan megszégyenítik akár csak egy bemondásra is. Ez a valóság. Ha már sztereotípiák, akkor a férfiaknak baromi könnyű, mind iszik, mind nőzik, mindnek szeretője van. Egyik sem foglalkozik a családdal, gyerekkel, mind csak követelőzik, kaja, pia és szex legyen.
Ellenben a nők: csak ők dolgoznak, szinte minden nőt kivétel nélkül zaklatnak, mindig csak ők az áldozatok, a szexben az összes nő egy bevállalós vadmacska, csak ők főznek, mosnak, bevásárolnak. Csak ők vannak agyerekkel, csak rájuk hárul minden teher.
Hagyjuk már ezt az egyenjogúság kérdést, mert ma már egy nőnek kizárólag csak jogai vannak! Minden férfinek szerető? Minden férfi eljár más nőhöz? Ez az évezred vicce, ugyanis ma már nem a férfi dönt hogy lesz-e szex, hanem erről is a nők. Lehet egy férfinek szeretője, ha előtte egy nő kiválasztotta erre a célra. A büdös és igénytelen józsinak nem hiszem hogy leállna bármely nő is.
42 éppen hogy te démonizálod a nőket, a saját személyes kis tapasztalatodat terjeszted ki minden egyes nőre és általános igazságként hangoztatod azt. MINDEN nő így, MINDEN nő úgy. Nekem is van bőven rossz tapasztalom a férfiakkal, aztán lám mégsem állok neki mártírkodni, hogy szegény ártatlan nők, bezzeg azok a csúnya, gonosz férfiak mind ilyenek me g olyanok.
Tetszik, nem tetszik, férfinak és nőnek ugyanannyi joga van pl ismerkedni, elutasítani valakit, próbálkozni valakinél, szexet kezdeményezni vagy épp azt visszautasítani stb. Egyáltalán nem csak a nő dönti el, hogy lesz-e szex, ugyanis a férfi is bármikor mondhat nemet. Akarhat a nő szexelni, ha a férfi azt mondja nem, akkor nem lesz szex. Hihetetlen, ugye?
Elhiszem én, hogy jobb a nőket fikázni és hibáztatni mindenért, de igazán magatokba nézhetnétek ti is, mert ez az áldozat, "szegény férfiak" szerep ritka szánalmas.
Nem a sajnáltatásról volt szó, hanem hogy valamelyik agyhalott döngette itt a mellkrást, hogy bezzeg a nők mekkora királyként jönnek ki a válásból, aztán még a gyerektartás is ott van nekik, amit bármire elkölthetnek. Azért ne vicceljünk már, a környezetemben sajnos rengeteg a válás, egy kezemen meg tudom számolni hány pasi akart pl váltott felügyelet vagy hány kapálózott h nála legyen elhelyezve a gyerek... A többségnek még kéthetente egy hétvégi látogatás is derogál meg húzkodják a szájukat a gyt miatt, de jaa az ilyen exfeleségeknek milyen szuper már, hogy egyedül kell mindenben is helytállniuk és még a gy-t is magukra költhetik, tiszta biznisz. miközben az a gyerek ellátásnak kb a felét sem finanszírozza, összegtől függően..
45. Pedig az van, hogy minden platformon a férfiakat gyalázzák, ők a kopasz barmok, ők akik minden nőt megcsalnak, a férfiak dúskálnak minden földi jóban, minden férfinak 5 nője van, a férfiaknak másodpercenként van lehetőségük szexre, mindegyik alkesz, mindegyik agresszív stb. Az összes fórum tele van síró-rívó nőkkel akik folyamatosan ezt nyomatják. Aztán ott van pl. a she.hu, ami szerintem egy piszkosul feminista oldal, amin állandóan a női feljebbvalóságot hirdeti. Aztán nem is csoda hogy ma már férfinak lenni bűn.
Valahogy sehol sem látom megemlítve hogy vannak férfi értékek, a férfi védi és óvja a nőt és a családját, hogy a férfi is kőkeményen dolgozik, baromira nyakig van a házimunkában és a gyereknevelésben. Mert ez ugyanúgy a valóság része!
#47 Bocsi nem neked, hanem értelemszerűen a 43-masnak címeztem a kommentem, ő írt férfiak démonizálásáról. Mondjuk mindenesetre én meghallgatnám a másik oldalt is és egyben az egész sztorit, mert szerintem kissé kilóg a lóláb. A váltott felügyelet egy külön "állatfaj", amiről eleve csak 2022. január 1-től rendelkezik róla a Ptk, ergo azóta lehet kérni. Szóval kicsit érdekes, hogy te 4 évig pereskedtél emiatt.. Előtte max akkor valósulhatott meg ez a fajta felügyelet, ha a két szülő maguk között ebben megállapodott.
Itt sok feltétel kell teljesüljön, mindkét szülő közel lakjon egymáshoz, megfelelőek legyen a körülmények, képesek legyenek egymással együttműködni és a legfontosabb: a gyerek/ek számára ez legyen a legkedvezőbb megoldás. Eleve kb 6-7 éves koráig nem is igazán javasolják, ugyanis meg tudja őket zavarni a kétlaki élet, hogy soha nincsen fix helyük, hetente-kéthetente hurcibálják őket. A bíróság elsősorban a gyerek/ek érdekeit nézi! Az meg számomra végképp hihetetlen, hogy téged a bíró csak úgy nekiállt gyalázni a semmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!