Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ennyi az egyedülálló apa ?

Miért ennyi az egyedülálló apa ?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre a környezetemben egyre több az egyedülálló apa. Rossz nőt ejtettek teherbe , vagy az anyáknak lett sok az egész ?

Nagyon megdöbbent dolog.

2023. aug. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Éppen egy válás előtt állok. Most készülök elköltözni. Nem azért mert megcsaltuk egymást, de mivel a 16 évből 14- et végig itta, így ez tovább nem megy. Az utóbbi 7 évet meg egyszerűen csak a pia uralta. Én próbáltam kitartani, megbocsájtani, reménykedni, hogy megváltozik. Könyörögtem a gyerekek miatt, hogy próbálja meg letenni, mindenben támogatjuk.. Sajnos nem megy neki, mert nem vallja be, hogy alkoholista. Bármennyire szeretem mert nagyon szeretem… , de ez így nem mehet tovább. Na ő ezért lesz egyedülálló. Minden élethelyzet más és más. Amit kifele mutatnak a házasságban élők, nem mindig az aminek látszik. Bárcsak megváltozna, bárcsak helyrebillenne és a családja lenne a fontos. Nagyon bízom benne, hogy képes lesz letenni és újra egy családdá válni.
2023. szept. 11. 07:41
 22/54 anonim ***** válasza:
81%

22. Én meg férfiként végig dolgoztam, 5 ember helyett csináltam mindent, bevásároltam, főztem, gyerekkel voltam, fő mellél és mellék-mellék állás, vállalkozás, fúrás, faragás, festés, villanyszerelés, autószerelés, intézkedés. Nos én egy jó szót nem kaptam, csak annyit, hogy minden férfi ugyanennyit simán megtesz a családjáért! Érted! Ugyanennyit! Éjszakás munkába úgy mentem, hogy nappal dolgoztam, majd mentem éjszakázni, onnan meg megint dolgozni, de emellett a család összes dolgát, problémáját intéztem. Persze minden férfi minimum ennyit megtesz. Nem ittam, nem dohányoztam, semmi káros szenvedélyem nincs.

Mit kaptam visszafelé? Várj, gondolkodnom kell kicsit.... basszus, semmi sem jut az eszembe. A születésnapom az mindig el volt felejtve, karácsonyra egy tusfürdő a Penny-ből. Szex? Óóó az kizárt, egy komornyiknak az nem jár! Ölelés? Soha, jó szó, soha. Elvárások felém azok maximálisak!

2023. szept. 11. 10:41
 23/54 anonim ***** válasza:
23. Nagyon sajnálom, hogy neked meg ebben volt részed. Én rajongasig szeretem a “férjem”..Mindig próbáltam a kedvében járni, de elfogyott a lelkesedés hiszen visszafele ez nem működött. 1 éve teljesen eltartom, mert nincsen munkája. Eddig nem is tettem szóvá csak mentem hajtottam a pénzt. De ez is elég volt.
2023. szept. 11. 11:35
 24/54 anonim ***** válasza:
71%

24. Aki kedves, aki húzza az igát az mindig alul marad. Soha a büdös életbe nem fogom a kisújjam sem mozdítani senkiért. Az emberek érdekből élnek, és akit csak lehet kihasználnak!

Ma már tudom, el kell játszani a kényelmes embert, nem értek semmihez, csak elvárásaim lesznek, évente ha 2X megcsinálok valamit, azért meg a s*ggem fogják kinyalni. Ezt értem az engem körülvevő összes emberre. Mert engem nem hívtak sose sehova, csak ha munka volt. Sosem kaptam egy jó szót sem. Megszokták hogy van egy ügyeletes barom, aki csettintésre megcsinál mindent.

Azt hiittem hogy egy nőt le lehet nyűgözni azzal, ha sokmindenhez értek, ha dolgozom, ha figyelmes vagyok. Egy f*szt! Trógernek kell lenni, mert azt szeretik ha jókat szenvedhetnek egy férfi mellett! Kényelmet egy nőnek? Soha többé, az ilyen férfiakat nem becsülik meg!

Itt a gyk-n i csak az megy, hogy orrba-szájba kényeztetik a tróger pasijukat, az meg rommá csalja őket, de hát még mindig annyira szeretik őt.

Befejeztem.

2023. szept. 11. 12:08
 25/54 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy csalódott és dühös vagy 25, de azért az nem kicsit szánalmas, hogy egy, azaz EGYETLEN EGY nő (a feleséged) alapján csípőből ítélkezel és kapásból az ÖSSZES nőt egy kalap alá veszel és általánosítasz ezerrel.

Normális nő véletlen sem szeret (és nem is fog) szenvedni egy pasi mellett és nagyon is pozitív, ha az figyelmes és törődő. Te sem vagy teljesen komplett, ha mindent is te csináltál, dolgoztál több helyen is, vitted a háztartást, gyerekkel voltál stb. Minek vettél el egy ilyen láthatóan lusta nőt és főleg minek csináltál vele több (3?) gyereket is?

2023. szept. 11. 13:11
 26/54 anonim ***** válasza:
24*
2023. szept. 11. 13:12
 27/54 anonim ***** válasza:
43%

Ritka megkeseredett egy ember vagy, őszintén sajnállak, szar lehet így élni.

Ennyi erővel minden férfi egytől-egyik egy rohadék, aki csak bszni akar meg házi bejárónőt, h ő este nyugodtan dögölhessen a kanapén, míg a párja mindent is megcsinál. Kb pont ennyi valóságalapja van a te szánalmas általánosításodnak. A különbség épp csak annyi, h mai napig a nők azok akik a gyereknevelés és a háztartás nagyobb részét viszik, szóval… Sokkal több olyan kapcsolatot fogsz látni, ahol a nő az, aki jóval több házimunkát csinál, semmint fordítva.

Te sem érdemelsz ilyen megnyilvánulások után egy csepp jó indulatot sem. Egy nő alapján mind a 4 milliárdot leírni nem sok észre vall.

Te is mehetsz nyugodtan a pcsba ilyen mentalitással, sőt kereshetsz is egy pasit magadnak, hisz ők milyen ártatlan kezesbárányok, ők aztán nem lesznek egy hálátlan dögök, miután a nő kinyalja a hátsóját, dehooogy.. Bezzeg a nők. 🤦🏻‍♀️

2023. szept. 11. 14:59
 28/54 anonim ***** válasza:
69%
Azert van ennyi egyedulàllo apa mert a birosag az apàkat ùgy elkaszalja hogy csak na.szinte batorìtja az anyàt,hogy milyen jò buli az egèsz. Hiaba anyuka dugott felre hiaba nincs lakasa, megèlhetèse,hiaba vall az összes tanu apuka mellett, mègis anyukànàl helyezik el a gyerekeket, apuka meg ottmarad magàban, anyagilag megtèpazva,nèha làthatja a gyerekeit. A törvènyek valtozàsa ezen talàn majd javìt. Közös felügyelet,valtott gondoskodàs
2023. szept. 12. 01:26
 29/54 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a 24 es nem megkeseredett, hanem levonta a kovetkeztetèst es eletmòdot es szemleletet valtott.

Nekem is hasonlò tapasztalatom van, nem vagyok megkeseredett,de többet soha soha nem vàllalok semmi tùlmunkàt, rengeteget sportolok,igènyesen èlek,magamra es a gyerekeimre költök, egeszsegesen èlek ,beutazom a vilagot.

2023. szept. 12. 01:37
 30/54 anonim ***** válasza:
79%

27. Én lennék megkeseredett? Pusztán csak látom mi zajlik körülöttem! A férfi ma már nem tényező, minden rossznak az oka. Bármikor el lehet kaszálni bármelyiket, elég csak annyit mondani hogy erőszakos, szexista. Ott vége is a játéknak. Ezzel szemben egy nő bármit megengedhet magának, bármit megkaphat, elérhet, teljes politikai és jogi támogatással. Már ott tartunk, hogy egy feleség feljelentheti a férfjét azért, mert szexelni szeretne. Persze ilyenkor az jön le, hogy biztos alkesz és erőszakos. Persze, hogyne. Kicsiben meg az megy, hogy a feleség eldönti hogy nincs szex, és akkor nincs. Lehetsz te bármilyen szuper rendes, szex az nem lesz.

Válás. Nézzük csak! Pl. egy 49 éves férfi elváltan, albérlettel, gyerektartással, átlag külsővel az kinek kell? Elárulom, SENKINEK! Értéktelen, lassan minden téren.

Egy elvált 49 éves nőért sorok állnak, sorozatrandik, szexkapcsolat hegyek, komoly kapcsolatok, utazások, szórakozás, bármi. A gyerek nála marad, ő nem érzi azt hogy elvesztette a családját. Jön az új pasi, összedobják a pénzt, majd még a gyerektartás is beesik, amit ő arra költ amire csak akar. A férfinél mi van? Ha valami extrém szerencse folytán mégis akadna neki valaki, a közös pénz úgy néz ki, hogy közös-gyerektartás. A gyerekét meghatározott időpontokban láthatja, ami egy új időbeosztást kíván meg. Hogy a nők a vesztesei a válásnak? Ne röhögtess már, a 21. században a nők csak nyertesek mindenben, azt csinálhatnak amit csak akarnak, azzal akivel akarják, ott és akkor amikor csak akarják. Még ha házasok, akkor is. A média mindig őket hozza ki áldozatnak, a férfiak problémáiról egyetlen szó sem esik.

Ami a képmutatás magasfoka az az, hogy a FÉRFIASSÁG jelzőt úgy csavarják ahogy akarják. Ha Innen fúj a szél, akkor a férfi legyen klasszikus férfi, a klasszikus férfi összes vonásával, ha onnan fúj a a szél, akkor a férfi klasszikus vonásai szexisták, maradiak, azokra ma már semmi szükség.

Ezzel szemben a nők mozgástere végtelen, konkrétan ma már a NŐ jellemzése körülírhatatlan. A lényeg hogy a NŐ fogalma mellé nem szabad a KÖTELESSÉG szót párosítani, mert ez már lassanként börtönbüntetést von maga után. Azt kell mondani, hogy a NŐKNEK mindent szabad, úgy ahogyan csak ők gondolják, indokként a NŐK bármit kitalálhatnak, az szentírás, az megkérdőjelezhetetlen. A férfiak szava az semmi, a férfiaknak csak KÖTELESSÉGEIK vannak, a férfi az büntethető tetszés szerint, olyan hogy férfi vágy az nem létezik. Még 10 év és a férfi neve mellé oda lehet írni hogy HASZONÁLLAT. 20 év és adni-venni lehet őket.

2023. szept. 12. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!