Így jól csinálom? Ki hogy tanítja a gyerekét?
20 hónapos, ma a bölcsiben főzőcskézett, mikor odaértem érte, épp mosogatott, és elpakolta az edényeket, míg észre nem vett.
Itthon ő oakolja be és ki a mosógépet (bepakoláshoz előre odakészítem a ruhákat) evés után letörli azz asztalt (persze nem tökéletes, de hagyom érvényesülni). A kikapcsolt porszítót is előszeretettel tologatja, és zúg hozzá (bekapcsolva fél tőle)
Nem ringatom magam abba a tévhitbe, hogy ez ~vek múlva is így lesz 😃
Mintha magam látnám 😊😊😊
Így is kell legyen 😊😊
Fiam is ilyen volt 2 éves koráig. Most 4. Itthon most az a menő,ha mindent szétdobál,úgy kell könyörögnöm,hogy szedje össze. Oviban persze ,,sütfőztakarít"
Várom már,hogy leszokjon erről,mert sajnos vagy nem sajnos zsarolnom kell hogy vagy összeszedi vagy megy a kukába.
😁
Az én fiaim épphogy nem főztek helyettem, hát most nem remekelnek.
Eőző vagyok. Lemaradt a mondat:
“Ha jön pl.egy másik gyerek vendégségbe hozzánk*”
Lányom mindent elpajolt maga után mikor kisebb volt,utálta ha valami nem a helyén van
Most 9 éves,és ne akarj bemenni a szobájába,mert kikerekedett szemekkel jössz ki onnan...Szóval hiába tanitod,csinálja,nem biztos,hogy később is csinálni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!