Babaváró hitelnél ha megszületett a baba, tényleg mindkét szülőnek be kell mennie a bankba, hogy bejelentsék?
Figyelt kérdés
A férjem elég rossz beosztásban dolgozik, max szabival tudja megoldani. Mindenképpen kellünk mindketten?2023. aug. 10. 14:11
2/10 anonim válasza:
Vagy mindketten, vagy egyik fel a masik es a baba irataival es meghatalmazassal bemehet.
3/10 anonim válasza:
Nálunk nem volt elég a meghatalmazás, mind a kettőnk kellett. Raadásul egyszerre.
4/10 anonim válasza:
Ez banktól függ teljesen. Ismerőséknél csak az apuka ment meghatalmazással. De én is hallottam, hogy volt, akinek nem engedték a meghatalmazást.
Mi digitális banknál vagyunk, nekünk elég emailben elküldeni a dokumentumokat.
5/10 anonim válasza:
Én nem voltam bent, csak a férjem.
Meghatalmazásra sem emlékszem.
6/10 anonim válasza:
Mi otpnél vagyunk. Elsőnél elég volt a férjem, de legutóbb szóltak, hogy változott a szabály, mostmár mindketten fogunk kelleni minden ügyintézéshez.
7/10 anonim válasza:
Otpnél mindketten kellettünk tavaly
8/10 anonim válasza:
Nálunk meghatalmazással intézhette csak az egyikünk. Valószínűleg bankfüggő.
9/10 anonim válasza:
Nekem csak férjem volt bent meghatalmazás nélkül. K&h bank
10/10 anonim válasza:
A bejelentésről szóló papírt mindkettőnknek alá kellett írni, de elég volt csak egyikünknek bemenni vele a bankba (kiadták a papírt, férjem hazahozta aláírni, aztán visszavitte beadni). Nem kellett meghatalmazás meg semmi, ők maguk mondták, hogy így csináljuk. K&H. Merthogy voltak olyan jó fejek, hogy felfogták, egy újszülöttel nem biztos, hogy bankba szeretnék rohangálni bejelenteni dolgokat :D Nyilván a fordítottja is működhet. De gondolom ez bankfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!