Aki szeretne gyereket, és gyerekvállalás előtt áll, nem tart a kialvatlanságtól, dackorszaktól, egyebektől, hogy hogyan fogja bírni? Vagy aki igazán vágyik gyerekre, annak ezek nem számítanak?
Most ez nem (igazán) kapcsolódik a kérdésemhez, de akik pl. szerettek volna 2. babát, és az elsővel is sokat éjszakázott, az nem gondolt arra, hogy esetleg mégjobban "megszivatja" magát több évig tartó nem alvással?
Vagy csak én gondolom túl? 😅
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor az a kérdés, hogy valaki valójában VÁGYIK-E gyerekre, vagy alátemetik őt a nehézségek.
Nem.
Ha valaki IGAZÁN vágyik rá, akkor még a legnagyobb nehézségekre is rálegyint, mert úgy van vele, hogy úgyis mindenre van megoldás.
Ha pedig vannak olyan dolgok, amik még hátráltatják a gyerekvállalásban, még nincs itt az ideje.
De van akinél sosem lesz itt, az sem baj. :)
A #9-es is ugyanezt írta, mint én.
Csak más szavakkal.
Kedves 10- es válaszoló
Igaz nekem 2 gyerek van, de a napközbeni 10-15 perces alvásokon csak a babakocsiban alvás segített, kint a levegőn.
Lehet már próbáltad, csak gondoltam megosztom az én tapasztalatom.
Igaz van egy ismerősöm erre azt, mondja, hogy nem kutya az, hogy kint aludjon, miközben nagyon jót tesz egy babának a kinti levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!