Van itt olyan aki gyerekvállalás után pályát módosított?
Én most nagyon azt érzem hogy egy porcikám sem akar visszamenni a munkahelyemre. Lehet hogy inkább tanulnék valami újat, akár levelezőn.
Ti váltottatoka gyerekvállalás után? Ha igen miről mire?
Tanár voltam,magyar-könyvtár szakon végeztem.
De született egy beteg lányom, aki mellett nem végezhettem olyan munkát, amivel otthon is több órát kell foglalkoznom.
Így áruátvevő raktáros lettem egy cégnél. Így 3 napokat dolgozok, utána 3 napot itthon vagyok.
A férjemmel váltásban dolgozunk,így mindig van valaki itthon.
Ez jó szünetekben,mint pl most nyáron, és jó akkor is, ha beteg a gyerek. Ami kb 2-3 hetente előfordul sajnos még mindig.
Most kezdi az iskolát,majd meglátjuk, hogy fogja bírni.
Könyvelő voltam. Egy kis könyvelő iroda alkalmazottja. Szerettem, de egyáltalan nem gyerekbarát szakma. Bevallasokkor sokszor estig benn kellett maradni, sok stresz... meguntam.
Eljöttem szülni. Első gyerekkel itthon töltött idő alatt letettem a fodrász sulit. 2.5évre különbséggel megszültem a lányom, mellette kiváltottam a vállalkozást, itthon nyitottam egy szalont.
A kicsi 2 éves lesz, még itthon vagyok vele. De napi 1-2 embert simán be tudok vállalni, míg a nagy oviban van.
Szeptembertől a kicsi is bölcsis lesz, mégtöbb időm lesz.
Én osztom be az időm, itthonról dolgotok, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!