A férfiak többsége inkább fiú vagy lány gyermeket szeretne?
Nekem volt már egy lányom mikor a férjemmel megismerkedtem. Amikor belevágtunk a babatervezésbe titkon kicsit reméltem hogy fiú lesz mertt olyan fiús apukának gondoltam.
Kislány lett. Ha létezik apa lánya szerelem akkor ez az.
Tervben van a 3. gyerkőc. Tudjuk hogy a lényeg hogy egészséges legyen de ez a lányos felállás eddig mindenkinek bejött 🙂🙈
Férjem fiút akart. Határozottan 😅
Első fiú is lett.
Mikor a másodiknál megtudta, hogy lány, az volt az első kérdése, hogy ezen még lehet valahogy változtatni?!
Most 2 éves a lányunk. Határozottan nagyobb a "szerelem" vele, mint a fiunkkal.
Férjemnek van már egy lánya, mi is lányt szerettünk volna inkább, aztán kiderült, hogy ő bizony kisfiú. Imádjuk mindketten, már nem is tudnánk elképzelni az életünket kislánnyal.
Most szeretnénk másodikat, a neme teljesen mindegy, a lényeg, hogy egészséges legyen. (Nyilván az elsőnél is ez volt a legeslegfontosabb)
A kisfiútól kicsit tartottunk, mert nekem fogalmam sem volt, hogy mit tudok majd kezdeni vele, férjem is kb. így volt a dologgal, aztán az ultrahangon amikor kiderült, hogy fiú, kijöttünk, eltelt 5 perc, mire nekem leesett, hogy világ életemben fiús csaj voltam, simán játszottam gilisztákkal, bogarakkal, sárral, autókkal stb. aztán közöltem a férjemmel, hogy igazából.. ő is fiú, emlékezzen vissza a gyerekkorára. Jót röhögtünk, onnantól pedig alig vártuk, hogy megszülessen.
Az ilyen nagyon férfias emberek szeretnének lányt, de ha fiúk születik annál jobb, mert az ő gyerekeiknek többet tudnak segíteni a férfi eü. problémákban.
Egyébként a gyerekek kukacával a férfiaknak, nem az anyukáknak kellene foglalkozni de ez mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!