Melyik nevet választanád ha lány gyermeked lenne?
Abigél, Alíz, Bernadett, Petra, Flóra, Hanna, Fanni, Eszter, Ibolya, Sára, Tamara, Patrícia, Liza, Judit, Krisztina✨
Illetve jó lenne ha besorolnátok, hogy melyik néva legkedvencebb illetve a legrosszabb.🙂
És még mi a véleményetek ezekről a nevekről, melyikről mit gondoltok, mi az első ami eszedbe jut a név hallatán. 🤔
Vezetéknevet nem mondok, most nem mérvadó igazán, úgy kérdezem, hogy melyiket adnátok ti ha lány gyermeketek lenne és ezek közül szeretnétek választani.**
Abigél, Alíz, Flóra, Hanna, Liza <3
Amit én nem adnék az az Ibolya és a Judit, mert a környezetemben csak nagymamák viselik ezt. De ez csak az én ízlésem :)
Eszter,Liza,Alíz.
Nem adnék:Hanna,Fanni,Ibolya,Judit,Patrícia.
3 lányom van, de be kell, hogy valljam, ezek a nevek nagyon távol állnak tőlem.
Igazából egyiket sem adnám, mert egyik sem az ízlésem.
Ha nagyon nagyon muszáj lenne, akkor Flóra.
Ezek közül ami legjobban tetszik: Alíz, Flóra, Hanna, Sára, ezek számomra kedves hangzású nevek.
Az Abigél és a Tamara nem tetszik, a többi semleges. Az Ibolya névben amúgy nekem kifejezetten tetszik az, hogy kissé divatjamúlt név.
Abigél: régimódi, sosem tetszett
Alíz: nem tetszik
Bernadett: nekem túl hosszú
Petra: örök kedvenc, ha lányunk lesz, Petra lesz
Flóra: unokahúgom neve, ezért tetszik
Hanna: túl gyakori
Fanni: anyukám egyik kedvence volt
Eszter: nem tetszik
Ibolya: régies, nem tetszik
Sára: nem rossz
Tamara: kiráz tőle a hideg
Patrícia: nem tetszik
Liza: egy ismerősöm lányát így hívták, 2 hónaposan meghalt, úgyhogy rossz érzés nekem ez a név
Judit: ez a nevem, megszoktam, de a lányomnak nem adnám
Krisztina: gyerekkoromban szerettem volna, ha így hívnak, de ma már nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!