Melyik nevet választanád ha lány gyermeked lenne?
Abigél, Alíz, Bernadett, Petra, Flóra, Hanna, Fanni, Eszter, Ibolya, Sára, Tamara, Patrícia, Liza, Judit, Krisztina✨
Illetve jó lenne ha besorolnátok, hogy melyik néva legkedvencebb illetve a legrosszabb.🙂
És még mi a véleményetek ezekről a nevekről, melyikről mit gondoltok, mi az első ami eszedbe jut a név hallatán. 🤔
Vezetéknevet nem mondok, most nem mérvadó igazán, úgy kérdezem, hogy melyiket adnátok ti ha lány gyermeketek lenne és ezek közül szeretnétek választani.**
Bernadett, Alíz és Sárát adnám.
Szeretem a hosszú, sokféle képpen becézhető nevet, ezért a Bernadett. De az Alízt és a Sarat nagyon bájosnak találom.
Liza, Sára tetszik, ezeket esetleg adnám is.
Petra, Flóra, Hanna, Fanni, Tamara, Krisztina nem rossz nevek, de nem adnám őket.
Judit, Patrícia, Ibolya, Eszter nem tetszenek.
Abigél, Alíz, Bernadett kimondottan csúnya szerintem.
Abigél, Petra, Tamara, Patrícia, vagy Judit.
Abigél ,Petra és Tamara tetszik legjobban a nevek közül (Most tovább szűkítettem az előbbi leszűkítésemet.)
Ezt a hármat még szűkíteném tovább a kört de már nem tudom. Ez a három név kb egyformán király.
*Persze, ha nagyon muszáj lenne, akkor szűkíteném, de most nem akarom. :):)
Najó, amíg ezt gépeltem, eszembe jutott egy sorrend. :):)
1.hely: Abigél
2.Hely: Tamara
3.Hely: Petra
:):):) :)
Az Abigélt vagy az Alízt választanám, ez a kettő gyönyörű.
Becenevek:
Abigél: Abi, Abby (az összes többi szörnyen hangzik) DE becézés nélkül a legszebb
Alíz: Liz, de becézés nélkül a legszebb.
Bernadett: Betti, Detti. A Berni rémes szerintem.
Petra: minden becenév nevetséges állatnévnek hangzana, így, hogy Petra, még okés.
Flóra: becézéssel nevetséges lenne. Esetleg Fló, Flóri vagy Fifi... De Flóraként a legszebb.
Hanna: Hanni, Hanka
Fanni: alapból önállósult becenév. Felesleges becézni
Eszter: Eszti.
Ibolya: becenév nélkül a legelfogadhatóbb.
Sára: Sári.
Tamara: Tami, Mia.
Patrícia: Rémes név, úgy, ahogy van. A Patiról mindig a pattanás jut eszembe.
Liza: önállósult becenév. Add az Elizabet nevet, és becézd Lizának...
Judit: Csuti esetleg, de rémes
Krisztina: Kriszta, Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!