A férjem akar még egy gyereket,én nem?
Nekunk az első lányunk olyan volt, hogy ahova leraktad ott elvolt csendben, semmi hasfajas, semmi éjszakazas, egyedül el tudott aludni, szóval álom baba és most lassan 4 évesen is álom gyerek.
Így lett kisteso aki most 7 hetes, de még így is én voltam az, aki azért húzta az időt.. Szerencsére a hugi is nyugis baba.
De őszintén a helyedben, nehezebb babával, nem vállalnék, viszont lehet, hogy teljesen nyugis baba lenne. Jó volna ha ezt előre lehetne tudni..
36 eves vagy..
A masodikkal egyből terhes leszel majdnem, mert a 2dikkal könnyebben esel teherbe.
En aterzem a helyzeted
Egyelőre semmiképpen nem ajanlom . Azt igen, hogy menj vissza dolgozni es adj magadnak 1 evet!
Akkor meg boven lesz időd.
Most siettsegbol vallalnal egyet, es az nem jó hidd el.
Nyugisan , még 2 evet simán várhatsz
Nekem problemas baba volt.
Most 2,5es nagyon hisztis ezért nehéz.
En nem sietnek helyetted.
35N
Egyetértek a #8-assal.
Lehet, hogy ha visszamész dolgozni hosszútávon, megjön a vágyad egy újabb babára, hisz most 2 évig össze voltatok zárva, és nyilván ezt senki nem bírja idegekkel, főleg segítség nélkül.
Jót fog tenni, ha kicsit kizökkensz az otthoni 0-24 mókuskerékből, és újra felnőtt társaságba keveredsz.
De ha mégsem jön meg a vágyad, az sem tragédia.
Ne hallgass az olyan emberekre, akik feltételezik, hogy márpedig testvér KELL. :))
Mindkét lányom kb 10 hónap után fogant, szóval ez a másodikkal könnyebben leszel terhes, ez nem mindenkire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!