Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leállítjátok a gyereketeket,...

Leállítjátok a gyereketeket, ha nagyon nyomul valakire, aki nem akar vele játszani?

Figyelt kérdés
6 éves lányom nagyon nem érti ezeket a jelzéseket. Ma játszin találkoztunk egy ovistársával, régen jóban voltak, de tavasztól már alig játszottak. A lány csinálta a dolgát, az enyémre rá sem bagózott, az én gyerekem meg csak ment utána mint egy kiskutya. Aztán félrevontam, mondtam, hogy hagyja békén a másik lányt, áttereltem máshová. Azóta sem tudom, jól tettem-e. Kérdezgette, hogy vele miért nem akarnak játszani. Aztán szerencsére beindult a játéka, sőt mikor jöttünk el, ő nem játszott egy idegen kislánnyal, úgyhogy hazafelé jól átbeszéltük, hogy néha az ember siet, nincs kedve vkihez, más dolga van, és ilyenkor nem illik rátapadni. Ti hogy kezeltétek volna ezt a helyzetet?
2017. júl. 19. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Hasonlóan. Jobb ha időben megtanulja, hogy nem illik másokat zargatni ha azok nem kíváncsiak rá, illetve olyan szekér után futni, ami nem veszi fel.

Anno én is utáltam ha a játszótéren odajött hozzám valaki, hogy játszani akar és nem vette a jeleket, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Csak ugye a jómodor, hogy nem mondunk nemet, mert nem illik...

Jól csináltad! :)

2017. júl. 19. 23:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta itt forgatom magam, olyan rossz volt a kis csalódott arcát látni, meg kicsit ingerült is voltam, hogy hagyja már azt a lánykát... De tényleg látszott, hogy nem akar most az enyémmel játszani, na bumm.
2017. júl. 19. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jol csinaltad, ugyanezt tettem volna. Igy legslsbb nem fog mas emberek utan futni, hanem talal igaz barstokst.
2017. júl. 19. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én hagyom kialakulni.

Volt amikor kislány után mászkált, dw késobb egyutt motoroztak, virágot szedtek, hangyavárat épitettek.soha nem tudni hogy alakul a szitu. Ill. akik nem foglalkoznak vele, nem is tapad azokra orákra.

Mi is gyakran távolrol ismerkedunk csak, mert egyutt dolgozunk, v egy padba ültettek, egy homokozoban jatszunk es majd kialakul.

Én a lelki terroros vagy agressziv gyerekeket kerültetem ki vele.

2017. júl. 20. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki menni akar, ra kell adni a kabatot jol csinaltad :)
2017. júl. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!