Ilyen élethelyzetben mernétek babát vállalni?
Igen!
Mi is ennyi pénzből vagyunk el egy hónapban.
Egy lakáshitelünk van.
Nem panaszkodtak a gyerekek még,hogy hiányt szenvednének valamiben.
Vannak nehezebb hónapok is,mint a szeptember,ugye van egy ovisom és egy felsősöm.
Nevelés kérdése. Nem feltétlenül kell elhalmozni a gyereket mindenfélével.
Van olyan rokonom aki tele van pénzzel és a rokonokhoz járnak a gyerekek enni,turizik és semmit nem kapnak az ünnepekre.
Szerintem ti bőven jók vagytok ha kevesebbet is kerestek.
Nem vállalnék három gyereket (igazság szerint kettőt sem, nekünk elég 1 gyerek), de ez én vagyok, egy teljesen más élethelyzetben.
A ti helyzetetek kapcsán nem releváns, mit döntene egy-egy kommentelő.
Simáááán.
5 éve amikor belevágtunk, en kaptam 130at, férjem 300at se.
Azóta van 2 gyerekünk.
Most én 130gyedet kapok családival.
Férjem egyéni vállalkozó volt. Az uróbbi fél évben örültünk, ha 100-150 megy a családi kasszába.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 230-280körüli bevételből, 2 gyerekkel is "túléltünk" fél évet.
Oké, saját ház, hitel nincs. A felújítás meg addig nem haladt. 2 autót használunk.
Férjem elment most alkalmazottnak, 350et hazahoz. Így van 480bevételünk.
Vígan elélúnk.
Szeptembertől megyek vissza dolgozni. Nettó 250-300ért. Pont azon vicceltünk valamelyik nap, hogy annyi pénzünk lesz, nem tudunk vele mit kezdeni 🤣
Ne viccelj már, megis mire várnál? Akarsz gyereket? Van munkátok? Van hol lakni?
Akkor mi a kérdés, nehogy már itt némely válaszoló döntsön aki szerinte 1 millióból lehet max egy gyereket vállalni...
4es nem vagyok. 🤣
Ez szatkasztikusan irtam de ezek szerint nem jott at! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!