Amelyik családban több gyerek van, (3-4) ott a szülőknek, főleg az anyukának nem lesz elege egy idő után a sok gyereknyüzsgéstől?
Félre ne értsetek, egyáltalán nem ítélkezésnek szántam a nagycsaládosok felé ezt a kérdést, én igenis tiszteletben tartom őket, és csodás dolog az, ha egyes szülők ennyi gyermeket nevelnek.
Csak azért gondolkodtam el ezen, mert pl. tiktokon is vannak többgyerekes anyukáknak oldalai, és tesznek is ki videókat, és valamelyik nap láttam egy olyat amiben az anya épp az illető kommentjére válaszolt, a háttérben meg folyamatosan kiabáltak, sikítoztak a gyerekek.
Vagy ők ezt szeretik, nem zavarja őket, ez volt az álmuk, hogy sok gyerekük legyen?
De akkor minek vállalt annyit?
(nem rosszból kérdezem)!
Van amikor sok..
De egy idő után az ember kb meg sem hallja..
Engem a viták őrjítenek meg, plusz ha szelektív a hangomra a hallàsuk..
Van mikor egyáltalán nem zavar a zsivaj. Van hogy ha feszültebb az alaphangulatom, akkor igen.
A gép zaj is zavart mikor dolgoztam, hát ahhoz is hozzászoktam.....
Van, amikor zavaró, van amikor nem.
Én most azt élem megnehezen, hogy egyre nagyobb a csend itthon, mert már felnőttek, a két nagyobb már el is költözött, a "kicsi" még itthon lakik (most érettségizett), de a saját életét éli, jön-megy, sokszor akár napokig nem látjuk, mert elutaznak valamerre. Én annyira megszoktam, hogy mindig van valami nyüzsi, hogy most iszonyú furcsa a csend.
Mire megszoknám, addigra meg majd lehet, hogy hozzák az unokákat, és annyi lesz a békés csöndnek. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!