Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amelyik családban több gyerek...

Amelyik családban több gyerek van, (3-4) ott a szülőknek, főleg az anyukának nem lesz elege egy idő után a sok gyereknyüzsgéstől?

Figyelt kérdés

Félre ne értsetek, egyáltalán nem ítélkezésnek szántam a nagycsaládosok felé ezt a kérdést, én igenis tiszteletben tartom őket, és csodás dolog az, ha egyes szülők ennyi gyermeket nevelnek.

Csak azért gondolkodtam el ezen, mert pl. tiktokon is vannak többgyerekes anyukáknak oldalai, és tesznek is ki videókat, és valamelyik nap láttam egy olyat amiben az anya épp az illető kommentjére válaszolt, a háttérben meg folyamatosan kiabáltak, sikítoztak a gyerekek.

Vagy ők ezt szeretik, nem zavarja őket, ez volt az álmuk, hogy sok gyerekük legyen?

2023. aug. 1. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
De,elege lesz. A testvérem folyton ordít velük...3 van neki.
2023. aug. 1. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:

De akkor minek vállalt annyit?

(nem rosszból kérdezem)!

2023. aug. 1. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Van amikor sok..

De egy idő után az ember kb meg sem hallja..

Engem a viták őrjítenek meg, plusz ha szelektív a hangomra a hallàsuk..

2023. aug. 1. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Van mikor egyáltalán nem zavar a zsivaj. Van hogy ha feszültebb az alaphangulatom, akkor igen.

A gép zaj is zavart mikor dolgoztam, hát ahhoz is hozzászoktam.....

2023. aug. 1. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De idegesítő is tud lenni nagyon, és amikor elér egy bizonyos szintet a hangzavar, akkor elszakad a cérna és rendet "vágok" közöttük. Viszont valamennyire hozzá is szokik az ember, szóval biztos magasabb már az ingerküszöböm. Annyi előnye viszont van, hogy leköti a többi, míg egyedül uuuunatkozik. Még akkor is, ha épp veszekednek. Jönnek-mennek, bandáznak, folyton van valami esemény. Ha meg egy is egyedül van, akkor az tuti rajtam lóg, hogy találjam ki, ő mit akar csinálni, mert csak azt tudja, hogy mit nem.
2023. aug. 1. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikor zavaró, van amikor nem.

Én most azt élem megnehezen, hogy egyre nagyobb a csend itthon, mert már felnőttek, a két nagyobb már el is költözött, a "kicsi" még itthon lakik (most érettségizett), de a saját életét éli, jön-megy, sokszor akár napokig nem látjuk, mert elutaznak valamerre. Én annyira megszoktam, hogy mindig van valami nyüzsi, hogy most iszonyú furcsa a csend.

Mire megszoknám, addigra meg majd lehet, hogy hozzák az unokákat, és annyi lesz a békés csöndnek. :-D

2023. aug. 1. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
1 vagyok. Jó kérdés. Negyedik is lesz...Valószínűleg azért, hogy ne kelljen dolgoznia.
2023. aug. 1. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne. De van 3 pár nagyszülőjük, néha elmennek ott nyüzsögni, és akkor addig feltöltődöm. :)
2023. aug. 1. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy tud zavaró lenni. De nem is azért vállaltam őket, mert nekem minden szép és könnyű az anyaságban. Vannak rossz részei. Van, ami kikészít. Azért vállaltam őket, mert ezzel együtt megéri érzelmileg. Még úgy is pozitív a mérleg, hogy az őrületbe kergetnek néha.
2023. aug. 1. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. aug. 2. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!