Anyukák, ti a gyerek hány éves korában mentetek vissza dolgozni/visszavettek ugyanarra a munkahelyre?
Sokaktól hallottam, hogy az anyukák nagy hátrányban vannak munkaügyileg, mert ha pl sokat betegeskedik a kisgyerek, nem is veszik vissza őket a munkahelyükre, hanem újat kell keresni, stb.
Ti hova, és mennyi idő után mentetek vissza a szülés(ek) után?
Vissza? Soha, mivel a terhesség miatt nem kaptam több szerződést.
Új munkám meg a gyerekek miatt nincs
A nagyobb lányom 2 éves volt mikor visszamentem dolgozni. A bölcsi első hónapjában még csak a szabim töltöttem.
Ő kb 2 havonta volt beteg. Szerencsére mindig megúsztuk a betegségeket.
Az ikreimmel mikor gyeden voltam, megszűnt a cég ahol szülésig dolgoztam (teljes felszámolás)
Így most épp állást keresek.
Márciusban kezdték az ovit, de kb folyamatosan betegek voltak. Hol az egyik hol a másik. Örök körforgásban.
Esélyem se lett volna munkát találni (megtartani)
Hát nem fogok hazudni, de az utóbbi 1 hónapban legalább 30 helyre jelentkeztem (számomra csak a 8-16 állások a jók, mert én logisztikázom a gyerekeket többnyire)
Eddig 3 írt vissza hogy köszi nem.
1 felhívott, de a telefonos interjú alatt ahogy kiderült h ikreim vannak, már köszönt is el a hölgy...
Szóval kb az utolsó ember vok akit felvesznek.
Na de ez függ a végzettségtől, nyelvtudástól, munkatapasztalattól is.
Nekem csak az utolsó van az általam keresett adminisztrációs munkákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!