Anyukák, akiknek fiuk (is) van, milyen az élet egy kisfiúval? Esetleg nehezebb, mint egy kislánnyal :)?
Egy lányom(9 éves) van és egy fiam(16 hónapos).
A fiam anyasabb mint a lanyom volt,és sokkal de sokkal huncutabb.
Ha ránézek csak úgy sugárzik a szeméből a huncutsag,mindig valamiben spekulál 😅🥰
Én tök betojtam 2 lány után, amikor közölte a szonográfus, hogy fiú a következő. Aztán kiderült, hogy pont ő a legkedvesebb, legbújósabb a 3 közül. :)
Nálunk a középsővel a legnehezebb. A fene, ez is egy hülye sztereotípia... :P
Összességében fiút nevelni szerintem hálásabb feladat.
Ők kicsiként és nagyként is felnéznek anyára, tisztelettudóak, segítőkészek, védelmezőek.
Egy lány gyermekkel pedig csak a vita van, főleg tini korban. A lányokat jobban féltjük, hajlamosabbak vagyunk rövidebb pórázon fogni őket, mivel ők törékenyebbek, védtelenebbek.
A fiúknak nagyobb bizalmat szavazunk, ezért is harmonikusabb velük a kapcsolat.
Persze ez már inkább a tinikor.
Kicsinek kb egyformán hisztisek. Dackorszak mindenkinél van.
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint inkább gyerekfüggő. :)
Igen, ez valóban megvan nálunk is.
Mostanában elég sokat vitázunk anyummal, nem mindig egyezik meg a stílusunk, pl. amilyen ruhát kiválasztok a boltban, nem tetszik neki, félt ő is engem nagyon, stb.
Szerintem azért mégiscsak valamilyen szinten könnyebb egy fiúval. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!