Mire kell odafigyelni ha anyatejet szeretnék venni a babámnak?
Az nem változtat a dolgokon, hogy mikor volt… nekem van tejem, de ha gyerekem érdekeit nézem, akkor adok neki anyatejet, ha kell. Akkor is ha nem tőlem van.
Ez meg, hogy undorodom tőle, hogy “más” nőből van… és ha az egészséges és teljesen megfelel tejleadónak?
Ha nincs tejem, nem fogom amiatt más tejét fikázni, ez kb óvodaszint
Anno 2x is volt tejtesvere a gyerekeimnek.
Mindig sterilizalt aventes steril zavaiba fejtem (asszem mar csak ilyen poharka van de regen lehetett venni a kezi szivoba 50dbos sterilt anyazejgyujto zacsit) lezartam es kulon ki hutotaskaban volt a hutoben. (Nyitva h huljon, mikor atadtam csak bezippeztem.) Napi 1x eljott erte a lany (egy idoben szultunk nem szoptathatot mert eleg eros gyogyszereket szedett) vele ma is tartom a kapcsolatot.
Masodikkal siman a vedonon keresztul kerestem olyat akinek kell. A muvelet ugyan az volt. Annyi h elmentem egy kivizsgalasra elotte h semmi kizaro tenyezo nincs.
A tejleado nem igazan mukodott. A szallitasi ido miatt. Ossze vissza jottek erte. Nem volt dix ido. Ha eppen szoptattam nem vartak vagy jottek vissza. Vagy ha wppen setalni boltba akarhol voltunk) Alt random megjelentek h akkor itt vannak vigyem ki. Tobb esetben szoltam h ez nem jo igy mert nem 0/24ben varom oket... Van eletem. De meg en lettem leszolva szal 3 honap utan feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!