Nem minden nő (anyuka) számára lett olyan az anyaság, miután szültek, amilyennek képzelték/amilyenre számítottak?
Még régebben olvastam egy olyan kérdést itt Gyakorin, (szerintem tavalyi, de nem tudom) hogy egy kismama be volt tisztára pánikolva, mert sok negatív cikket olvasott az anyaságról, és ezt úgy vette, mintha riogatnák őt ezekkel, pedig csak az anyaság árnyoldalait írta le.
Aztán egy 2 gyermekes anyuka pedig odaírta neki, hogy majd írjon már, ha 2 hónapos lesz a gyereke, mert őt úgy pofáncsapta az anyaság, hogy több évbe telt kiheverni.
Ti is így voltatok ezzel?
Mennyire aggódtatok, stresszeltetek az első gyereketek születése előtt?
Van egy 18 évvel fiatalabb öcsém így láttam a babázás,kisgyerek kor árny oldalait is nem csak a vattacukor részt.
Aztán megszületett a fiam aki nem a legkönnyebb baba kategória volt, sokszor olyan volt mintha 3 gyerekem lenne, igazi többembetes volt, nem szeretett aludni, az eves se volt a kedvence sose akart egyedül lenni stbstb, aztán később ugyanez mindennel rohant, sose volt nyugton utált egyedül jatszani az evés katasztrófa volt a dackorszak is. De mindig is 3at akartunk. Aztán a 2. Egy igazi álombaba volt akiről nem is hittem,hogy létezik evett aludt, szeretwtt egyedül is jatszani maga a nyugalom stb. A legkisebb még baba szeritem a két nagyobb "keveréke" eddig. A legnagyobb most 12 azt kell mondjam feladta mindig a leckét,most már könnyebb de most jön majd az igazi kamaszkor. Vannak melysegek magasságok az tény de nem voltak illúzióim,hogy minden rózsaszín vattacukor felhő lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!