Milyen új dolgokat hozott ki belőled az anyaság? Hogyan éled meg?
Ez már nem mostani kérdés, amit csatoltam, de vagy 3 anyuka azt írta, hogy csak az idegbetegséget, és az állatot hozta ki belőle.
Tudom, nincs közöm hozzá, hogy ki miért így éli meg, de ez hogy van?
Mindenkinek más a teherbírása/személyisége?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Szerintem nincs olyan édesanya akinél nem szakad el a cérna soha. Nyilván mindenki más. Van akinek gyengébbek az idegei. Ez megspékelve egy nehéz természetű gyerekkel rohadt nehéz.
Én pl sokkal türelmesebb lettem a gyerek mellett, de még így sem telik el hét ordítás nélkül. Mind a ketten ordítunk. Ez van. A fiam makacs és önfejű.
Első gyerekkel még én sem értettem meg, hogy akadhat ki valaki ilyen szinten. Aztán jött a lányom.
20hónapos, 20hónapja a legjobb éjszakán is 3x keltünk. Emellett iszonyú önfejű, hisztis, makacs. 24ből 26órát képes hisztizni, ordítani.
Hiába lettem az anyasággal türelmesebb, minden estére elszakad nálam a cérna. Iszonyú sokat ordítok, sírok. Sőt nem1x az öngyilkosság is megfordult a fejemben mint opció, hogy én ezt nem bírom tovább csinálni.
Akinek nincs problémás gyereke, elképzelni nem tudja milyen ez.
#2, oh, sajnálom :((
Nekem viszont ez egy kicsit furcsa, hogy ennyit hisztizik!
A szakembert/orvost nem próbáljátok meg?
Nem beteg, hanem hisztis.
Dackorszak tombol, spékelve egy kis szeparációs szorongással
Mellé makacs, akaratos. Máris van egész nap oka a hisztire.
2#
Ja értem.
Akkor kitartást, kívánom, hogy legyen egy sokkal könnyebb és jobb időszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!