Hány éves korban kezdenek el foglalkozni a fiú gyerekek a nemi szervűkel ?
én mostanában azt tapasztaltam hogy a fiam 10 éves lett egyre szégyenlőseb
minden téren ha öltözik és én be megyek akkor el takarja a fütyijét még akkor is szokta néha ha alsóban van fürdés közben ha esetleg ha én be megyek akkor is egyből ki küld meg ilyenek valakinek van tapasztalata vagy ilyen helyzetben ?
#11! Igen, akkor is. Ez a primitív lényeket leszámítva mindenki számára egyértelmű.
Magántanár vagyok, a 8 évesnél is kopogok, ha csukva van a szobája ajtaja, pedig pontosan tudja, hogy én vagyok az, megérkeztem, mert szóltak neki. Tehát számít rám. Be se nyitok, amíg nem ad rá engedélyt, pedig nem vagyok a szomszédja 🙄
"most be viszek neki egy polot és csak fekszik az ágyon akkor is kopjak"
Előre honnan tudod, hogy csak fekszik az ágyon? Amúgy meg tökmindegy, mit csinál, a saját privát szférájában van, ahova te belépést kérsz. Megjegyzem, nekem akkor is koppantottak a szüleim, ha nyitva volt az ajtó, ezzel jelezték, hogy nem akarnak "csak úgy" bejönni.
"nem hiszem hogy anyira kellene neki szégyelni magát hogy születése óta azért láttuk már neki"
Csecsemőként és kisgyerekként. Most viszont már kiskamasz, hamarosan kamasz, majd fiatal felnőtt. Önállósodik, keresi a saját határait, engedd, hogy meghúzza azokat. Nehogy már te mondd meg, hogy ŐT zavarhatja-e, hogy látja a család meztelenül vagy alsóban! Ez az ő döntése kell, hogy legyen.
Annyit hozzátennék, hogy nem csak a meztelenség miatt fontos a kopogás, a kamaszkori szégyenlősség sok más dologra is kiterjedhet. Én nagyon utáltam, ha mondjuk rajzolás vagy zenélés, éneklés közben rontott be valaki a szobámba, "rajtakapva" éreztem magam, pedig fel voltam öltözve és semmi rosszat nem csináltam. Érzékeny, szégyenlős és zárkózott voltam, de minél inkább tiszteletben tartották a magánszférámat, annál inkább tudtam nyitni a család felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!