Hány éves korban kezdenek el foglalkozni a fiú gyerekek a
nemi szervűkel ?
Figyelt kérdés
én mostanában azt tapasztaltam hogy a fiam 10 éves lett egyre szégyenlőseb
minden téren ha öltözik és én be megyek akkor el takarja a fütyijét még akkor is szokta néha ha alsóban van fürdés közben ha esetleg ha én be megyek akkor is egyből ki küld meg ilyenek valakinek van tapasztalata vagy ilyen helyzetben ?
Mindenki kerül ilyen helyzetbe,akinek gyereke van.
Mostantól NE nyiss rá,mindig kopogj,kérdezd meg,hogy bemehetsz-e!
2023. júl. 21. 11:31
2/13 anonim válasza:
Nálatok nem szokás kopogni?
Látod, hogy zavarban van, erre bajárkálsz hozzá még fürdés közben is.
2023. júl. 21. 11:48
3/13 anonim válasza:
Nálatok ez 10 év, ehhez mit kell másokat megkérdezni, egyértelmű
2023. júl. 21. 12:13
4/13 anonim válasza:
Minek kell ehhez mások tapasztalata? Tartsd tiszteletben a fiad privát szféráját.
(Foglalkozni amúgy már csecsemő/kisgyerekkortól foglalkoznak vele, nem értem a kérdést.)
2023. júl. 21. 12:32
5/13 harebell válasza:
Változó, ki mikor lesz szégyenlős. Ő már kiskamasz, érthető, ha szemérmeskedni, zavarja sok dolog, ami eddig nem, igényli a több privát szférát. Szobájába és a fürdőbe ne lépj többé kopogás nélkül.
2023. júl. 21. 13:07
6/13 A kérdező kommentje:
#2 Nem a szomszédja vagyok hogy kopogni keljen
2023. júl. 21. 13:53
7/13 anonim válasza:
Figyelj, minden rosszindulat nélkül. Ha azt szeretnéd, hogy egyszer valaha jó, bizalmon alapuló kapcsolat legyen közted és a gyereked között, tanulj meg kopogni. Most komolyan nem értem ezt a "nem a szomszédja vagyok" szöveget. Te nem voltál kamasz? Nem emlékszel semmire? Én még arra is emlékszem, mikor én magam mondtam a szüleimnek, hogy kopogjanak, sőt, zárat kértem az ajtóra. Az most mindegy, mennyi idős voltam, én kicsit idősebb, de ez nem számít. Csak egy kicsit gondolj bele a helyzetébe.
2023. júl. 21. 13:59
8/13 anonim válasza:
Te nem vagy szülő. Igazi szülő ilyet nem írna le,hogy "Nem a szomszédja vagyok hogy kopogni keljen" !!
2023. júl. 21. 14:01
9/13 anonim válasza:
ma 14:01
Pedig vannak ilyen szülők: "az én házamban nem fogok komogni, bárhova, bármikor bemenetek."
2023. júl. 21. 14:17
10/13 anonim válasza:
Kérdező, hogy te mekkora tahó vagy!
Ő is bemehet hozzátok kopogás nélkül bármikor, akkor is, ha épp szexeltek?
Vagy te nem vagy az ő szomszédja, de ő mégis a tied?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!