Dolgozott valaki otthonról 1-,5-2 éves gyerek mellett?
Figyelt kérdés
Jelenleg 1,5 éves a fiam, és lassan munkát keresnék. Szerencsére olyan a végzettségem, hogy tudok otthnról dolgozni. Idővel persze menne bölcsibe, de sajnos nem tudom előre, mikor találok munkát, és hogy felvennék-e rögtön bölcsibe. Így azzal számolok, hogy egy ideig gyerek mellett kellene dolgoznom (nem teljes munkidőben). Segítségem a férjemen kívül nincs, ő 8-tól 4-ig dolgozik. Volt valaki hasonló helyzetben?
3,5 eves mellett sem lehet. igazabol 5 percre tudom egyedul hagyni. Csak alvasidoben,de az lutri. Most kezdi elhagyni, elotte meg tenyleg a foga jott vagy beteg volt es rajtam aludt. Max ha ejjel bevallalod h 21-24 ig nyomod,akkor esetleg.
2023. júl. 20. 16:50
12/16 anonim válasza:
2,5 éves volt a lányom, mikor covid elején bezárt minden intézmény, akkor hónapokig itthon dolgoztam, mert nem volt bölcsi. A 8 órás munkaidő sikerült széthúzni úgy, hogy hajnal 5 és éjfél között dolgoztam és gyereket láttam el folyamatosan/felváltva. Azt hittem, agyvérzést kapok. Soha többet!
2023. júl. 20. 17:23
13/16 anonim válasza:
Van, hogy főzni sem tudok mellette, nem hogy 8 órát végigdolgozni 🙈
2023. júl. 20. 18:54
14/16 babyboom567 válasza:
Jah, és a bölcsi nem úgy megy, hogy csak úgy beadod.Rendes jelentkezés van, nevelési év van szeptembertől szeptemberig tart,és pl ha jövő (2024)szeptemberben vinnéd(vagy decemberben vagy utána januárban),akkor is 2024 tavasszal felvételizni kell.
2023. júl. 20. 19:16
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hozzátenném, hogy nem kötött munkaidő lenne (legalábbis ilyet keresek, a munka típusa megengedi), nem is 8 órás, és nyilván nem akkor gondoltam dolgozni, mikor a gyerek fent van, és a férjem sincs otthon. Tehát alvásidőben + délután, ha a férjem hazaér, de nyilván ez is csak ilyen ideiglenes dolog lenne. A válaszaitok is megerősítettek bene, hogy ez csak vészhelyzet esetén menne.
14: Külföldön élünk, illetve magánbölcsiről van szó, ide felveszik év közben is, ha van hely. Érdeklődtem azért 1-2 helyen.
2023. júl. 20. 20:52
16/16 anonim válasza:
Logisztikus vagyok home office-ban. 2 éves a fiam.
A két iskolás lányom figyel rá amíg dolgozom. Semmi extra kérés nincs, csak ne ölje meg magát. Egyelőre még sikerrel jártak. Szeptemberben meg már bölcsizik, addig kitartunk valahogy :)
De amúgy iszonyatosan nehéz, főleg ha torkaszakadtából visít valami miatt.. Úgyhogy azért várom már a bölcsit :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!