Dolgozott valaki otthonról 1-,5-2 éves gyerek mellett?
Home officeban dolgozóként írom, hogy nem örülnék neki, ha együtt dolgoznánk. Van ilyen kolléganő, 2-3 éves gyerekekkel, hát, maradjunk annyiban, hogy nem túl hatékony.
Ha full kötetlenül, alvásidőben tudsz 1-2 órát könyvelni vagy műkörmözni, akkor működhet, de akkor is lutri, hogy alszik-e annyit és akkor, amikor te tervezted.
2 évesen ment bölcsibe és egyből betegségekkel nyitottunk én meg home officeban voltam olyankor.
Mondanom sem kellett semmit nem haladtam. Anyósom tudott ilyenkor segítségemre lenni, amikor már gyógyuló félben volt a kisfiam. Addig tappenz
Szerintem bűvész trükk mellettük dolgozni, meg a tv se köti le 20 percnél tovább
1-1 napot, amikor a lányom beteg volt. Mondjuk ő már majdnem 3 volt. Katasztrófa és esélytelen.
Egy ennyi idős gyerek folyamatos felügyeletet/foglalkoztatást igényel. Jobb esetben 1-2 órát alszik, akkor addig tudsz dolgozni. Amúgy bármit is játszik 5 percenként jön.
Ez szerintem így nem működik.
Lehetetlen.
Nálunk volt egy nap ahol az apja vigyázott rá mert beteg volt, én meg a dolgozó szobában dolgoztam, és amint észrevette hogy csak "elbújtam" mindent megtett hogy ne tudjak dolgozni. Ölembe akart mászni, nyomkodni a billentyűzetet, bejött és invitált játszani, kopogtatott, az ajtó elé jött sírni.
A férjem meg próbált volna főzni, mosogatni, és úgy rohant hogy visszahozza...
Barátnőm fejémben is az az elképzelés volt, hogy keres ő is egy home office-os munkát, és majd a gyerek ott játszik mellette. Próbáltam mondani, hogy ez azért nem így megy. Szerintem nagyon unfair mindenkivel hacsak félig tudsz odafigyelni. Az lesz a vége hogy helyetted végzik el a munkát, te meg vagx idegbeteg leszel, vagy kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!