Miért megy el az esze néhány kisgyerekes anyukának? Ez a hormonoktól lehet?
Néhány napja kimentünk kicsit játszani a barátnőmékkel és a kutyával. Náluk is, nálunk is 3 gyerek van.
Teljesen békésen játszottak a gyerekek a kutyával mire letelepedett mellénk egy babakocsis anyuka és köszönés helyett is beszólt, hogy hogy van képem a kutyát bevinni a játszótérre (?) ráadásul szájkosár és póráz nélkül. Ott a gyerekek játszanak, labdáznak láthatnám, hogy zavarja őket és félnek tőle (?) stb. Ő feljelent engem és elaltattatja a kutyámat, ha megharapja a gyerekét stb. Én kivártam amíg befejezi a dühöngést, majd megkértem, hogy ha ez őt zavarja, akkor ne a kutyafuttatóba vigye a gyerekét játszani, hanem a szomszéd utcában lévő játszótérre... Előbb rohadtul zavarba jött majd felháborodva elviharzott, hogy ezt meg fogom még bánni! Akkor betudtam a melegnek, rossz kedvnek és hasonlóknak.
Ma pechemre pont az ő házuk előtt mentem el mikor a boltból jöttem hazafelé és épp a kukással ordított, hogy mit képzelnek magukról, hogy kisgyerekes környéken kora reggel zajonganak és fel fogja őt jelenteni csendháborításért... Persze engem is észrevett és megint rázendített, hogy és a környék kutyáit is jobb ha megnevelik, mert rossz világ fog rájuk jönni, ha gyepmester megy értük.
Létezik, hogy ez a hormonok miatt van és majd elmúlik (3 hónapos a gyerek) vagy tényleg megzakkant?
A gyerek előtt is összefutottunk párszor, kb 1 éve laknak a környéken, akkor normális csajnak tűnt, de most!
Én nem csodálom, figyelmetlen (fáradt) szemlélő simán játszótérnek néz egy elkerített helyet, ahol először a szaladgáló gyerekeket látta meg és a labdát, meg a szeme sarkából valami mászóka-félét is lát. Aztán meglátja a kutyát.
Reméljük, hamar túl lesz a nehéz időszakon és utána megint normális lesz. Simán lehet, hogy csak a körülmények átmeneti hatása, hiszen korábban normális volt, azt írod. Lehet, hogy épp válnak, vagy meghalt az anyja, agyára ment a kánikula stb.
Szerintem a nagy meleg is rátesz, vagy alapból ilyen bunkó.
Tudod kérdező, hülyékből van bőven. 😊😉
Apropó kérdező, az eset Pásztón történt?
Tényleg, csak puszta kíváncsiság, nem szeretnék hülyeséget kérdezni, de mi ott lakunk, és pont tavaly lett kész a kutyafuttató egy lakótelep udvarán, és a másik utcában is van játszótér.
#22-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!