Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért megy el az esze néhány...

Miért megy el az esze néhány kisgyerekes anyukának? Ez a hormonoktól lehet?

Figyelt kérdés

Néhány napja kimentünk kicsit játszani a barátnőmékkel és a kutyával. Náluk is, nálunk is 3 gyerek van.

Teljesen békésen játszottak a gyerekek a kutyával mire letelepedett mellénk egy babakocsis anyuka és köszönés helyett is beszólt, hogy hogy van képem a kutyát bevinni a játszótérre (?) ráadásul szájkosár és póráz nélkül. Ott a gyerekek játszanak, labdáznak láthatnám, hogy zavarja őket és félnek tőle (?) stb. Ő feljelent engem és elaltattatja a kutyámat, ha megharapja a gyerekét stb. Én kivártam amíg befejezi a dühöngést, majd megkértem, hogy ha ez őt zavarja, akkor ne a kutyafuttatóba vigye a gyerekét játszani, hanem a szomszéd utcában lévő játszótérre... Előbb rohadtul zavarba jött majd felháborodva elviharzott, hogy ezt meg fogom még bánni! Akkor betudtam a melegnek, rossz kedvnek és hasonlóknak.

Ma pechemre pont az ő házuk előtt mentem el mikor a boltból jöttem hazafelé és épp a kukással ordított, hogy mit képzelnek magukról, hogy kisgyerekes környéken kora reggel zajonganak és fel fogja őt jelenteni csendháborításért... Persze engem is észrevett és megint rázendített, hogy és a környék kutyáit is jobb ha megnevelik, mert rossz világ fog rájuk jönni, ha gyepmester megy értük.

Létezik, hogy ez a hormonok miatt van és majd elmúlik (3 hónapos a gyerek) vagy tényleg megzakkant?

A gyerek előtt is összefutottunk párszor, kb 1 éve laknak a környéken, akkor normális csajnak tűnt, de most!

2023. júl. 20. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, 6-osnak írom. A kislányos sztoryra hirtelen meg se tudtam szólalni kb úgy ledöbbentem, próbáltam mondani hogy a virág eredetileg is a kislányé volt, azért akartuk visszaadni, de meg se hallgattak.

A másik sztorynál a férjem bekötötte a gyerekülésbe a kisfiunkat, aztán ment volna oda a nőhöz, hogy mi a probléma, de az csak fújta, hogy így bánni egy gyerekkel, meg hogy nem vesszük észre hogy sír? És ezt fújta csak. Én meg mentem a férjem után, hogy hagyja mert idióta...

2023. júl. 20. 14:42
 12/23 A kérdező kommentje:

Egy kutyafuttatóban voltunk 1 kutya, 6 gyerek, 2 felnőtt. Kb fél éve megcsinálták az agilitys pályát is. Ha úgy nézzük így hasonlíthat játszóterre ha valaki nagyon félrenézni vagy eleget ivott hozzá vagy más univerzumból nézi... Na jó, szerintem nem lehet benézni, de mindegy is, ő benézte. Tábla is van a kapun, hogy kutyafuttató.

Nem tudom, hogy előtte milyen volt. Párszor összefutottunk, de köszönésen túl nem beszélgettem vele. Ha ilyen marad szerintem soha nem is fogok.

2023. júl. 20. 14:49
 13/23 Derjaderja ***** válasza:
41%

Hát passz akkor.

Kutyások szoktak bejönni üvöltve ha a kisgyerekes csak hozzáér a kutyajátékokhoz, de ilyet még nem hallottam.

Hagyni kell az ilyet békén.

2023. júl. 20. 14:53
 14/23 A kérdező kommentje:
Én is elég értetlenül álltam a dolog előtt. Először azt hittem, hogy ő is kutyázni szeretne, mert vannak akik csak azért jönnek oda hozzánk a kisgyerekesek közül is, de erre nem számitottam. Egyebként egy 4kg-os "vérszomjas fenevadunk" van szerintem még a betörőnek is hanyatt dobná magát egy kis simiért és rajong a gyerekekért. Szóval még csak ötletem sincs, hogy mi baja lehetett, igaz a kukás se poénból csinálja a dolgát akkor amikor jár és mégis megkapta a magáét.
2023. júl. 20. 15:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi olyat láttunk hogy egy kisfiú hisztizett az anyjával hogy ő fel akar mászni. Odament a kb vele egy idős lányom és megkérdezte hogy felmehet e addig hogy meg lássam. Én azt mondtam hogy igen, mert tudom hogy nagyon felős és csak addig mászik amíg biztonságban érzi magát. Felmászott és le, majd anyuka odajön hozzam hogy miért engedtem fel amikor az ő fia hiztizik. Én mondtam hogy fel mászik ha akar, de anyuka mondta hogy olyan ellenességes vagyok és az én lányom lesz majd a szarkevero évek múlva…

Nem értek néhány embert.

2023. júl. 20. 15:13
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Szlengben van rájuk egy rövid kifejezés: Karen. Nem a gyerektől ilyen, ilyen a személyisége, hogy egyből mindenkibe és mindenbe beleköt, jó hangosan és úgy tesz, mintha mindenki direkt csak azért lenne, hogy őt bosszantsa 🤷🏼‍♀️
2023. júl. 20. 15:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is utáltam a kukást meg a motorszerelő műhelyt,mert piszok keveset aludt a babám és persze amikor sikerült akkor jött a kukás. VISZONT én csak magamban morogtam,hogy ilyen az én szerencsém. Eszembe sem jutott volna kiabálni ezért senkivel. Lehet baby blues-a van. Lehet ki van fáradva mert nem alszik semmit? Amúgy nem minden anyuka zakkant,én sem voltam az.
2023. júl. 20. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy volt normális, csak leplezte. Oké, hogy valaki stresszes, de aki így viselkedik másokkal, az elmebeteg. Nem a társadalom tehet arról, hogy neki gyerekei vannak és fáradt. Oldja meg. Ráadásul én sem értem, mi van az emberekkel, de mindenki mindenkibe beleköt, mindenki azt érzi, hogy joga van beleszólni bármibe, meg minősíthetetlen stílusban beszélni. Oké, aláírom, nagy probléma van az országban, nehéz megélni, de nekünk is nehéz, de mégse mondja meg senki kívülről, hogy bajom van. Pedig van, nem is kicsi. De valamiért manapság már nincs semmi tartás az emberekben, úgy érzik, mindent lehet.
2023. júl. 20. 15:53
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Én ilyenkor arra gondolok, hogy szegény gyereke mit kap tőle.

Gondolj arra, kérdező, hogy te csak időnként pár percre találkozol vele, az a kisgyerek meg egész nap össze van zárva vele, nem tud menekülni sem előle.

2023. júl. 20. 17:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy összességében vannak az emberek megőrülve már, nem (csak) a kisgyerekes anyukák.
2023. júl. 20. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!