Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Autista lenne? Mi a véleményet...

Autista lenne? Mi a véleményetek? Leírásban hosszabban

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kisfiam 11 hónapos, és van pár aggasztó dolog vele kapcsolatban. Először is nem igazán hallgat a nevére, vagyis nem tudom konkrétan eldönteni. Nem mutogat, VISZONT a mutatás irányába néz (tehát ha mögötte mutatok vmit akkor is megfordul)

Nem pápázik, nem tapsol, de ha mondjuk neki h “tapsi tapsi Lilinek” akkor osszetapsolja a nővére kezeit.

Nagyon sokat legyez a kezével, és sokszor nézegeti is őket. Autó kerekeit csak pörgeti.

Egyébként a világ szerintem legszociálisabb gyereke, imádja az embereket, mindnekire mosolyog, barátkozik.

Szemkontaktusa közelről borzasztó, ha valaki közel akar a szemébe nézni rögtön zavartan elkapja a fejét. Picit messzebbről szépen néz.

2023. júl. 15. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Hülye vagy.

Szemészetre vidd!

2023. júl. 15. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

En sem szeretem ha belebujnak a szamba,en is elkapom a fejemet.

Abban amit felsoroltal semmi autista jelek nincsenek

Az,hogy o nem tapsol nem jelent semmi gondot,majdn megtanulja.

Fiam 13 honapos kora körül kezdett hallgatni a nevere,es ezzel egyidoben kezdett mutogatni is.

15 honapos egyebkent.

2023. júl. 15. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

11 hónaposan ezt még nem lehet megállapítani!

Viszont az mindenképp jó, hogy tájékozott vagy és nyitott szemmel jársz. Én is 1 éves kor körül kezdtem el gyanakodni az autizmusra, ugyanezek miatt.

Nálunk végül tényleg bebizonyosodott az autizmus.

Viszont 18 hónapos korig érdemes várni a vizsgálatokkal, mert addig kell kialakulnia a fent említett képességeknek. Szóval még nincs elkésve semmivel!

2023. júl. 15. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Addig olvastam, hogy 11 hónapos...
2023. júl. 15. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem aggódsz hogy még nem beszél és nem szobatiszta? Kb olyan nonszensz a kérdésed mint az enyém...
2023. júl. 15. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mint a 4-es, tovább én sem olvastam. Jó hogy nem már egy újszülöttnél megkérdezi vki.
2023. júl. 15. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért van ennyi ilyen kérdés? 1 évesnél fiatalabb gyerekekről feltételezni ,hogy autista....
2023. júl. 15. 13:50
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Én nem az autizmustól félnék, hanem hogy olyan hülye lesz, mint az anyja
2023. júl. 18. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
#8 ilyen valaszt irva te is eleg nagy balf*sz lehetsz…ő csak egy aggodo anya, minek kommentelsz, ha segito vagy szamara kicsit megnyugtato valaszt nem tudsz? Neked nincs gyereked? Nem aggodtal soha semmi miatt, nem kerdeztel soha akkora hulyeseget, amit masok kirohognenek mi? Te tokeletes anyanak szulettel biztos…na persze, nagy lof*szt. Minden anya aggodik, valaki ilyen miatt, valaki mas dolgok miatt…nem ertem az ilyen embereket, segiteni nem tudnak, de még bele is rugnak a masikba🤮🤮🤮
2023. júl. 19. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szemészetre és fülészetre vidd
2023. júl. 30. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!