Kell e adni az itteni véleményekre neves kérdéseknél?
"Kell e adni az itteni véleményekre neves kérdéseknél?"
Természetesen. Ha nem a Gyakorisok népítélete szerint élsz, a pokolra fogsz jutni.
Most komolyan, mi értelme ennek a kérdésnek?
Miért kéne bárki véleményére is adni?
"Számomra néhány tetsző névre is megmondták, hogy "ez kutyanév..." mikor nekem a kutyanevek zsemle, bodri, foltos szoktak lenni...az hogy sokan kezdenek emberi nevet adni nekik az még nem kell, hogy negatív jelzőt adjon a névhez. "
Ezt a szöveget se először olvasom kedves kérdező, de nem is másodszor úgyhogy nálad is valószínűleg beragadt valami.
És hogy válaszoljak is: aki kérdez az kíváncsi a válaszokra, aztán mérlegel és végül a saját döntése lesz a név.
Ha téged nem érdekel más véleménye ne kérdezz ilyet.
6# ugyanmár!
Nem tetszik a Kira, de nem kutyanév!
A Liza pedig végképp nem hörcsögnév wtf.
8-Szerintem sem, attól hogy ő mondja ezt még nem tény és csak hülyéskedik.
Mellesleg nem pont ezeket a neveket írtam de ezekkel sincs semmi gond...
A nevekkel kapcsolatban ugyanaz az elvem, mint kb minden mással, hogy mindenkinek úgysem tudsz megfelelni úgyhogy felelj meg magadnak.
Ha neked tetszik egy név, kit érdekel hogy username1233nak teszik vagy nem.
Én attól vagyok ki hogy valaki mindig oda írja hogy adott névről milyen szó jut eszébe, de ez nem asszociációs játék.
Pl Vanda, nekem a vandál jut eszembe. Ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!